Sparle si soparle, 19.12.2019

miercuri, 18 decembrie 2019
  • După ce a fost umilit de către liberalii vâlceni la manifestările organizate pe 1 Decembrie la Statuia Independenței din Râmnicu Vâlcea, veteranului de război Emil Veţeleanu, în vârstă de 101 ani, va primi, alături de alte personalități, titlul de cetăţean de onoare al Capitalei, la propunerea unor consilieri municipali din București. Zilele trecute, membri și simpatizanți ai Alianței pentru Unirea Românilor au fost la Râmnicu Vâlcea pentru a repara jignirea adusă veteranilor de război de către politicienii locali. Cu fulare tricolore și cadouri de Crăciun, cu cântece patriotice, tineri din toată țara l-au felicitat pe Emil Vețeleanu, veteranul de război de 101 ani, unul din puținii supraviețuitori ai bătăliei de la Cotu Donului. Intenția Alianței pentru Unirea Românilor este de a ajunge, în perioada sărbătorilor naționale, la cât mai mulți dintre luptătorii de pe frontul din cel de Al Doilea Război Mondial.

 

  • Gheorghe Grigoriță, directorul Direcției Silvice Râmnicu Vâlcea, deține un adevărat... „imperiu imobiliar”, compus din 13 (treisprezece) terenuri intravilane, forestiere sau extravilane, din care 8 în Păușești Otăsău și 5 în Mihăești, la care se adaugă două case de locuit și un apartament în Râmnicu Vâlcea. În conturi sau depozite bancare, Gheorghe Grigoriță are suma totală de peste 2,1 miliarde de lei vechi, iar anul trecut a încasat circa 1 miliard de lei vechi, din această sumă, 750 milioane de lei vechi provenind din salariul de la Direcția Silvică. Mai spunem că directorul Grigoriță are două mașini: un Volkswagen Passat și un Volkswagen Polo.

 

  • Așa cum bine presa locală observa, noul subprefect al Vâlcii, Sebastian Fârtat, și-a început mandatul „cu stângul”, anunțând sec mass-media că nu vrea să-i fie... puse întrebări. În cadrul ceremoniei de instalare de luni dimineață, ce a durat în total 6 minute, două minute au fost alocate pentru „cuvântarea” subprefectului Fârtat. În tot acest timp, Sebastian Fârtat a fost sustinut moral chiar de la prezidiu de către... Mircea Nadolu, fost prefect de Valcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe