Sparle si soparle, 16.12.2019

duminică, 15 decembrie 2019
  • Cel puțin o săptămână, proaspătul subprefect Sebastian Fârtat, „lipitorul de afișe” al deputatului Buican, este „mare jupân” la Prefectura Vâlcea, asta până ce Guvernul Ludovic Orban va numi un prefect, lucru ce urmează să aibă loc după ședința Executivului programată să aibă loc în zilele de 18 sau 19 decembrie. Sebastian Fârtat este un pasionat de ce înseamnă auto, fiindcă deține două motociclete Kawasaki și un autoturism Suzuki, iar la bunuri imobile a trecut un apartament în București, conform delarației de avere. Din postura de consilier parlamentar, numiul Fârtat a încasat anul trecut peste 610 milioane de lei vechi, plus subvenții de la APIA și de la un fond de investiții, în sumă de 20 milioane de lei vechi. Fiul fostului primar din Horezu a „pus la ciorap” la Banca Transilvania un depozit de 100 milioane de lei vechi, dar a contractat credite bancare în valoare totală de peste 2 miliarde de lei vechi.

 

  • În cadrul unei conferințe de presă, primarul Râmnicului, Mircia Gutău, a adus o veste bună sportivilor din județ: Gala Sportului Vâlcean se va organiza totuși în data de 27 decembrie 2019, dar... fără „implicarea” Direcției de Sport și Tineret Vâlcea. Evenimentul va fi organizat profesionist la un local de lux și în care vor fi premiați în mod obiectiv cei mai buni sportivi, finanțarea urmând să fie asigurată exclusiv de Primăria Râmnicului și Consiliul Județean. De mai multe luni încoace, există un „conflict mocnit” între nemuritorul director Bogdan Marinescu și primarul Mircia Gutău, pe tema refuzului angajaților DJST Vâlcea de a se muta din Sala Sporturilor în altă clădire, aflată la doar... 200 metri distanță.

 

  • „Specialistul” în handbal și... cam atât, Constantin Roibu, fost director al Oltchim, a dat un interviu fluviu într-un ziar de sport despre situația gravă de la echipa națională de handbal. „Federația să facă publice salariile date antrenorilor străini și celor români. O să vedeți că ai noștri nu câștigă nici pe sfert. Și rezultatele unde sunt? Orice schimbare cu orice antrenor român, ar fi benefică la naționala României. Acest Ryde nu simte românește. Federația să-și asume cazul Corona. Cum adică, nu e în stare să gestioneze întrecerea internă? Nu știe ce se întâmplă? Plus că am auzit că au fost niște semnale, oamenii de handbal vorbeau cu mult înainte”, a mai spus cel care a pus pe butuci cea mai mare întreprindere din Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe