|sâmbătă, august 20, 2022
  • Follow Us!

Sparle si soparle, 09.12.2019 

soparla-cu-volanas
  • Vrând să obtina puțină milă de la magistratul de la Judecătoria Râmnicu Vâlcea, care judecă procesul deschis impotriva Ziarului de Valcea de Constantin Neagoie, avocatul primarului din Ionești a încercat tot felul de tertipuri… Avocatul a spus, printre altele, că articolul din „Ziarul de Vâlcea”, despre neregulile descoperite de Curtea de Conturi la Primăria comunei Ionești, i-au afectat „sănătatea” primarului Neagoie, prezentând instanței niște documente medicale, dar toate aceste documente erau din 2018, dar articolul incrimant a apărut în ziar… în aprilie 2019, deci nu poate fi un raport de cauzalitate între „starea de sănătate” a reclamantului și materialul de presă. În al doilea rând, ziarul nostru a scris mereu despre neregulile descoperite de Curtea de Conturi la diverse primării din județul Vâlcea, în medie cam 30 de unități administrativ-teritoriale pe an, dar NICI UN PRIMAR nu a mai dat în judecată ziarul nostru pe astfel de spețe, având în vedere că se bazau pe rapoartele profesioniste făcute de inspectorii Curții de Conturi.

 

  • Cel mai probabil, pe 11 sau 12 decembrie, după ședința de Guvern, se va produce schimbarea din fruntea Prefecturii Vâlcea, prefectul Florian Marin și subprefectul Aurora Gherghina urmând să fie înlocuiți de niște „marionete” ale deputatului Buican. Având în vedere că în spațiul public au fost vehiculate mai multe nume de viitori prefecți, nici noi nu mai pronosticăm alte personaje, având în vedere „instabilitatea psihică” a președintelui PNL Vâlcea, același Cristian Buican.

 

  • Prin Hotărârea nr. 333/2019, Consiliul Local al Râmnicului a decis modificarea HCL nr. 249 din 29 august 2019 referitoare la predarea către Compania Națională de Investiții a amplasamentului și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiții „Construire bază sportivă TIP 1, sat Goranu, punctul Izlaz Goranu”. Astfel, se vor preda două terenuri, în suprafață totală de 13.202 mp, situate în strada Straubing nr. 291, aflate în proprietatea municipiului, din care un teren în suprafață de 10.181 mp (din totalul de 30.000 mp înscriși în cartea funciară) și un alt teren în suprafață de 3.021 mp.

Leave a Response