Situație cumplită în Vâlcea. Doi băieți au fost supuși la violuri și perversiuni de neimaginat de fosta concubină a tatălui și noul ei iubit

luni, 23 decembrie 2019

Foto: Pixabay.com

Tribunalul Vâlcea a stabilit acordarea de compensaţii financiare de câte 12.000 de lei pentru victimele minore ale unor violuri şi perversiuni de neimaginat. Este vorba de doi băieţi, de 9 şi respectiv 7 ani, abuzaţi sexual de un adolescent de 15 ani şi o fată de 17 ani.

Solicitarea privind compensaţiile financiare, admisă de instanţă în toamna anului 2019, a fost formulată de tatăl copiilor în paralel cu procesul penal în care G.G.M. este judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi corupere sexuală iar S.I.N., pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la viol, corupere sexuală şi contaminare venerică, scrie adevarul.ro.

Faptele pentru care cei doi urmează să răspundă în intanţă s-au petrecut la începutul anului 2016, când tatăl copiilor, de profesie taximetrist, a apelat la S.I.N. (atunci, în vârstă de 17 ani), fosta sa concubină, să aibă grijă de cei doi copii, în lipsa sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe