Senatorul Bogdan Matei anunță depunerea moțiunii împotriva ministrului Finanţelor: “Guvernare PNL – numele tău este AUSTERITATE!”

marți, 3 decembrie 2019

Senatorul social-democrat Bogdan Matei a anuntat luni, pe pagina sa de facebook, că a semnat motiunea simplă împotriva ministrului de Finanțe intitulată „Guvernarea PNL, numele tau este austeritate”.

Fostului ministru al Tineretului și Sportului a prezentat și documentul depus la Senat legat de moțiunea simplă de cenzură, inclusiv câteva ”dintre întrebările pentru domnul Orban, dar și pentru domnul Cîțu, din această moțiune, ale căror răspunsuri sunt concludente pentru a defini guvernarea lor” - potrivit ecopolitic.ro

motiune simpla impotriva min finantelor”Astăzi, am semnat împreună cu colegii mei, senatorii PSD, moțiunea numită: “Guvernare PNL – numele tău este AUSTERITATE!”

Vă atașez mai jos câteva dintre întrebările pentru domnul Orban, dar și pentru domnul Cîțu, din această moțiune, ale căror răspunsuri sunt concludente pentru a defini guvernarea lor:

“ 1. Modelul de criză economică gândit de strategii PNL pentru România este cumva cel din Argentina, țară cu care domnul Vasile Cîțu compara România în anul 2018? Guvernul PNL ne va împrumuta din nou la FMI? Dacă da, cu ce costuri? Și nu mă refer la dobânzi, ci la costuri sociale!
2. Dacă deputatul Vasile Cîțu nu a putut aduce criza mult mai devreme prin lungul șir al declarațiilor sale disperate și iresponsabile, și-a propus să o adică acum, în calitate de Ministru al Finanțelor?”
PNL ne dovedește, după doar o lună de guvernare, că nu au capacitatea de a fi la conducerea țării, iar prin această moțiune încercăm sa punem stop acestui guvern AUSTER!”, a anunțat senatorul Bogdan Matei pe facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe