|marți, august 9, 2022
  • Follow Us!

Senator Bogdan Matei: “Și cu dezbaterea cum rămâne?” 

Matei senator
“Și cu dezbaterea cum rămâne?”
“Profesioniștii” din PNL evită dezbaterea din Parlament a bugetului de stat și al asigurărilor sociale prin asumarea răspunderii guvernamentale, fără să aibă vreo importanță ceea ce prevede Constituția României,  care la articolul 138 spune clar:
” Guvernul elaborează anual proiectul bugetului de stat și pe cel al asigurărilor sociale de stat, pe care le supune, separat, APROBĂRII Parlamentului”.
Este trist că legea fundamentală a devenit doar o “opțiune” pentru guvernarea PNL. Se pare că Ludovic Orban sfidează legile țării la fel ca șeful său Klaus Iohannis.
Bugetul asumat de guvern arată ca Ministerul Dezvoltării pierde o sumă semnificativă în bugetul din 2020, comparativ cu bugetul din anul acesta. Bani mai puțini sunt și la Ministerul Agriculturii dar și la Sănătate. Praf în ochi și pentru sport, după 95% mărire pe guvernarea PSD în anul 2019, iată cum înțeleg ei sportul din anul 2020, care este an olimpic.
Daca Executivul va continua cu acest abuz inadmisibil, PSD va sesiza Curtea Constituțională, deoarece PNL încalcă orice formă de democrație și normalitate.
#guvernarea0
#nu_guvernează_ci_doar_taie!”
Matei Constantin Bogdan
Senator PSD Vâlcea

Leave a Response