Premiile „Ziarului de Vâlcea” pentru anul 2019!

marți, 24 decembrie 2019

Premiile „Ziarului de Vâlcea” in anul 2019:

MARELE PREMIU: NICOLAE RADUCA PENTRU REALIZAREA ANULUI IN 2019!

Nicolae Răduca (RALUNIC) – unul dintre cei mai serioși oameni de afaceri din județul Vâlcea. Sub coordonarea sa, firma SC Ralunic SRL a realizat intr-un timp RECORD cea mai mare lucrare de infrastructură urbană din Râmnicu Vâlcea, construită peste calea ferată care tăia orașul în două și făcea traficul un coșmar - CONSTRUCTIA BRETELELOR AFERENTE PASAJULUI SUPRATERAN - TUDOR VLADIMIRESCU.

73252

pasaj-ramnicu-valcea-640x400

TOPUL OAMENILOR DE AFACERI

Locul I   – Familia Dan și Dorina Mutu – pentru performanţă și seriozitate în afaceri și pentru că au reușit să-i dea brandului vâlcean Annabella o anvergură internațională;

 

sotii mutu

Locul II - Familia Ion si Maria Tudor – pentru managementul performant în afaceri şi numărul mare de angajaţi (peste 1000), care lucrează în cadrul grupului de firme: Uzina Mecanică, Alutus, Olăneşti Riviera etc si pentru ca a adus brandul hotelier international de lux RAMADA la Ramnicu Valcea.

Locul III – Constantin Boromiz (BOROMIR) – pentru că a dezvoltat cu muncă, profesionalism şi inteligenţă un brand naţional BOROMIR! Felicitari sincere!;

constantin-boromiz-boromir

 

 

• Locul IV – Dumitru Becșenescu (Antares) –pentru implementarea primei reţele de staţii de alimentare a vehiculelor cu gaz natural comprimat din România de-a lungul coridoarelor europene de transport;

• Locul V – Familia Irina, Adina si Diana Craciunescu care detine Grupul de firme Diana din Râmnicu Vâlcea, cu activităţi în fabricarea produselor din carne şi retail, a încheiat anul cu o cifră de afaceri de peste 90 mil. euro, din care cea mai mare contribuţie la formarea cifrei de afaceri au avut-o abatorul şi fabrica de preparate din carne Diana.

• locul VI – Ovidiu Ciogescu (ELECTROVALCEA) – un om de afaceri corect si demn, care a construit un brand in domeniul constructiilor civile si industriale in cei peste 20 de ani de activitate. Firma ELECTROVALCEA a realizat una dintre cele mai importante lucrari din judetul Valcea in anul 2019: reabilitarea Arenelor Traian din Ramnicu Valcea!

• Locul VII – Ion Cazan (CAZICOM)- un exemplu de seriozitate si competenta in domeniul constructiilor

 

Premiul pentru RENASTEREA CHIMIEI VALCENE

Stefan Vuza, un om de afaceri cu viziune, ambitie si inteligenta, care a preluat sectiile viabile de la combinatul chimic valcean si promite investitii de zeci de milioane la Valcea pentru a reda gloria de altadata a Oltchimului, prin crearea Companiei Nationale de Chimie.

Vuza Chimcomplex

 

Cel mai bun manager de companie de stat:

Mihai Varlam (director general ICSI Valcea) – pentru proiectele cu finanţare europeană accesate de ICSI Vâlcea.



Cei mai buni primari:

Mircia Gutau, primarul municipiului Ramnicu Valcea – pentru numeroasele proiecte realizate in beneficiul locuitorilor din municipiu in anul 2019

f_350_200_16777215_00_images_6news335_gutau_primarie_1

•    Florinel Constantinescu – pentru proiectele derulate în localitatea Călimăneşti;

•   Sorin Vasilache – pentru că a reuşit să modernizeze cu fonduri europene localitatea Olănești;

• Stefan Bogdan – pentru realizările importante din ultimul an din orasul Babeni

• Achim Băluță – un tânăr bătăios și sufletist cu multe reușite în plan edilitar în comuna Vaideeni;

•   Ion Bușagă – pentru că a reuşit să modernizeze localitatea Berislăvești;

Dumitru Pearcu – primar Tomsani, cel mai longeviv primar din judet

Constantin Litoiu – un primar serios si ambitios cu multe realizari – apreciat de locuitorii din Zatreni

• Constantin Oprea – pentru realizările importante din ultimul an din localitatea Nicolae Balcescu

•   Alexandru Dediu – pentru nenumăratele proiecte realizate în ultimii ani în comuna Păușești Măglași;

• Ion Sandu –pentru nenumăratele proiecte realizate în ultimii ani în comuna Perișani;

Constantin Barzageanu – primarul faptelor din Mihaesti

• Nicolae Sărdărescu – pentru proiectele de anvergură naționale derulate la Horezu;

Nicolae Sardarescu

Ion Nicolae pentru numeroasele proiecte edilitare desfăşurate în comuna Caineni

• Gheorghe Dumbravă – pentru că aduce în secolul XXI localitatea Stoenești;

Gheorghe Gingu – pentru eforturile depuse în vederea dezvoltării şi promovării comunei Bujoreni

•  Ionel Vlădulescu– pentru nenumăratele proiecte realizate în ultimii ani în comuna Budeşti;

•   Dumitru Blăjan – pentru că a reuşit să modernizeze localitatea Scundu;

•  Constantin Cârstina – a reuşit să menţină un standard ridicat al serviciilor oferite locuitorilor comunei Orleşti

•  Ion Daniel Dimulescu – pentru nenumăratele proiecte realizate în ultimii ani în comuna Madulari;

• Gabi Tolea – pentru eforturile depuse în vederea dezvoltării şi promovării comunei Malaia;

Doru Diaconu – pentru proiectele realizate in comuna Rosiile

• Nicolae Concioiu – pentru nenumaratele proiecte edilitare din comuna Gusoeni;

•   Constantin Banacu – pentru numeroasele proiecte edilitare desfăşurate în comuna Bărbăteşti

• Ion Lixandru – pentru numeroasele proiecte aflate în derulare în comuna Ladesti;

•  Sorin Romcescu – pentru că a reuşit să schimbe în bine faţa comunei Slătioara şi pentru proiectele europene derulate în localitate;

•   Ion Nafliu – pentru că a reuşit să modernizeze localitatea Galicea;

•   Aurora Măgură – pentru proiectele realizate în Popeşti;

•  Adrian Cosac – pentru nenumăratele proiecte realizate în ultimii ani în comuna Vlădeşti, in echipa cu fostul primar Sorin Ghita;

• Florin Ionescu – un primar modest, serios și profesionist – comuna Stoilești;

• Toma Ciolacu – pentru numeroasele proiecte aflate în derulare în comuna Stroești;

• Nicolae Moraru – primarul faptelor din Pietrari.

Îi felicităm pe toți primarii din județul Vâlcea, de bună credință, care au muncit în acești patru ani de mandat și au derulat proiecte de zeci de milioane de euro cu finanțare europeană și locală!

Cei mai NESERIOSI primari: Cristian Nedelcu – primarul municipiului Dragasani, Robert Schell, primarul orasului Brezoi, Constantin Draghici – primarul din Amarasti.

Cei mai activi parlamentari ai judetului Valcea: deputatii PSD Daniela Otesanu, Eugen Neata, Stefan Ovidiu Popa, Vasile Cocos si senatorul PSD, Bogdan Matei.

Daniela Otesanu PSD

 

Cel mai MUNCITOR si EFICIENT politician valcean: Constantin Radulescu, presedinte PSD Valcea si CJ Valcea, care a demarat zeci de proiecte de modernizare a infrastructurii judetului Valcea – MII DE MILIARDE DE LEI VECHI AU FOST ADUSI IN JUDETUL VALCEA. Un om corect si serios – cu toate localitatile judetului indiferent de coloratura politica a primarilor.

Constantin Radulescu teren lucrari

 

Cel mai bun manager din sanatate:

Medicul Dan Ponoran se luptă din răsputeri, dând dovadă de profesionalism, bună credință și onestitate, în calitatea sa de manager al Spitalului Județean Vâlcea, să transforme această instituție într-o unitate de elită a sistemului sanitar românesc.

Ponoran spital tineri

PERFORMANTA SPORTIVA

Mircia Gutau handbal

Echipa de handbal SCM Ramnicu Valcea merita a fi felicitata si premiata pentru rezultatele sportive foarte bune din acest an si pentru accederea in competitiile europene.

Si antrenorul de karate, Paul Dinu, a demonstrat din nou ca si la Ramnicu Valcea exista sportivi de valoare, obtinand numeroase medalii la mai multe concursuri internationale! Aprecieri sincere echipei minunate de sportivi cu sindromul Down!

paul dinu dizabilitati

 

Un gentleman la Prefectura

Fara indoiala ca acest premiu revine celui mai bun prefect din ultimii 30 de ani, Florian Marin, un profesionist elegant si unic in peisajul politico-administrativ valcean.

Florian-Marin-prefect-e1504784908970

Eleganță și corectitudine în învățământ

Andra Bică, inspectorul șef al Inspectoratului Școlar Vâlcea, a reușit să impună corectitudinea în invatamantul valcean.

Andra Bica

 

Cei mai seriosi investitori imobiliari: Romeo Iliescu si Constantin Dumitrescu

Omul de afaceri Romeo Iliescu  este un investitor imobiliar din judeţul Vâlcea. De fiecare dată a reușit să-și convingă cumpărătorii folosindu-se nu de multe cuvinte, ci doar de argumente palpabile. Sute de clienţi au fost mulţumiţi de calitatea construcțiilor realizate de Romeo Iliescu de-a lungul anilor.

25152315_549419458746491_601023240829895706_n

 

Constantin Dumitrescu s-a afirmat ca unul dintre cei mai importanti si seriosi dezvoltatori din municipiul Ramnicu Valcea, oferind sute de apartamente valcenilor, in special in zona Bulevardului Dem Radulescu.

10537028_323528207810019_4188685715717422225_n

 

Profesionistul din umbra

Tanarul avocat Alexandru Scarlat, specialistul de la Euro Insol, care se ocupa acum cu profesionalism de administrarea judiciara efectiva a CET Govora. Intr-o mare masura datorita acestui Om, care munceste de dimineata pana seara, inca mai functioneaza CET Govora in ciuda tuturor nenorocirilor care s-au abatut in acest an asupra unitatii economice care asigura apa calda si caldura populatiei municipiului Ramnicu Valcea.

Cel mai serios tanar din politica

Este fara indoiala Ionut Eduard Nuica, o vocea onesta si puternica in politica valceana! Tanarul Nuica a dat dovada de maxima seriozitate atat in politica, cat si in domeniul afacerilor!

Ionut Eduard Nuica

Cel mai CONSTIPAT politician valcean

Liderul liberalilor valceni, Cristian Buican s-a afirmat si in acest an ca un politician plin de sine, rigid, cu porniri dictatoriale, care isi executa cu sange rece (la figurat!) potentialii contracandidati din interiorul partidului.

Premiul BIOTERRA

I se acorda primarului din Lungesti, Tiberiu Costea, ajuns prefect prin vointa buicaneasca - in ciuda faptului ca studiile sale superioare scartaie serios, neputand sa dovedeasca pana acum ca a absolvit o facultate cu acte in regula!

Surpriza anului 2019

Omul de afaceri Aurel Simion, patronul SC Avi Giis SRL, a reusit prin profesionalism si seriozitate sa fie numit secretar de stat in Ministerul Agriculturii. Suntem convinsi ca va face numai lucruri bune!

8-simion-aurel

 

Managerul scolar al anului 2019

Profesoara Isabella Ionita, directoarea Colegiului National Alexandru Lahovari, a dat dovada ca este o femeie foarte puternica, o adevarata luptatoare pentru scoala pe care o conduce si a reusit sa pastreze ridicata stacheta invatamantului de mare calitate la aceasta unitate de invatamant de traditie din judetul Valcea. Mai inainte de toate, Isabella Ionita este un om sufletist! Sincere aprecieri!

 

OMUL DE CULTURA AL ANULUI 2019: IPS VARSANUFIE

Înaltpreasfințitul Varsanufie a dovedit si în anul 2019 că iubește Vâlcea și pe oamenii săi! În anul care a trecut, din inițiativa IPS Varsanufie au fost reabilitate foarte multe lăcașuri de cult din județ, iar Arhiepiscopia Râmnicului s-a transformat miraculos, atrăgând zeci de mii de credincioși, prin frumusețea locurilor și clădirilor reabilitate în chip minunat! Nu numai locurile i-au atras pe credincioși, ci și preoții și călugării îmbunătățiți spiritual, care revarsă sfintele cuvinte din Scriptură asupra vâlcenilor. IPS Varsanufie, om de cultură în adevăratul sens al cuvântului, el însuși autor de carte religioasă, a binecuvântat apariția unor cărți și reviste (prin Editura Praxis), adevărate bijuterii literare și religioase. IPS Varsanufie a inițiat numeroase opere de caritate, în toate localitățile județului. Mii de vâlceni nevoiași au beneficiat de ajutoare financiare, haine, alimente, rechizite școlare și materiale de construcție din partea Arhiepiscopiei Râmnicului.

Varsanufie vesel

FEMEI PUTERNICE

Irina Argesanu, fosta sefa a Organizatiei de Femei a PNL - Ramnicu Valcea, care a preferat, printr-un act de demnitate, sa-si dea demisia din partid decat sa suporte politica dictatoriala a lui Buican. Irina Argesanu conduce o afacere de succes de mai multi ani - SC Scavil SA.

Irina-Argesanu-640x639

Loredana Predescu, proprietara a brandului Horezu Gifts si a Agentiei de Turism Daytour, antreprenoarea este o puternica sustinatoare a traditiilor valcene. Proiectele sale din zona de implicare sociala le desfasoara prin intermediul Asociatiei Culturala Oltenia de sub Munte, care are ca obiectiv sa promoveze mesterii autentici si ceramica de Horezu. Cel mai important demers al asociatiei este incadrarea Culei Greceanu in patrimoniul UNESCO si de a face cunoscuta importanta ei istorica si culturala.

53722934_2057268971047819_2143277745440817152_n

Lucia Nita de la Paradis Royal, o femeie puternica si eleganta, cu adevarat distinsa, care a reusit sa creeze un BRAND in domeniul locatiilor de evenimente din judetul Valcea. Sincere aprecieri si pentru FAMILIA MINUNATA!

paradis-royal

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe