Prefectul Jean Athenaeum de Valcea, sustinut de seful DNA, Calin Nistor?! Liberalul Buican si-a rezolvat dosarul de coruptie?

vineri, 27 decembrie 2019

Surse bine informate sugereaza anumite legaturi intre prefectul liberal Tiberiu Costea, semnatar de angajamente cu Securitatea, detinator de diploma dubioasa de studii superioare, si valceanul Calin Nistor, actual sef al Directiei Nationale Anticoruptie! Costea este fost primar de Lungesti, iar Nistor este consateanul actualului prefect, detinand mai multe proprietati in comuna valceana. Pe surse am aflat ca si Nistor i-ar fi pus lui Costea o vorba buna la presedintele PNL Valcea, Cristian Buican, pentru aceasta nominalizare la functia de reprezentant al Guvernului in teritoriu! Si cum sa nu fie sensibilizat Buican de astfel de sugestii, cand, stim foarte bine, ca este cercetat de DNA Pitesti in dosarul de coruptie nr. 36/P/2016. Ce ziceti, dragi valceni, se va clasa sau nu dosarul de la DNA al liderului liberal valcean Cristian Buican?!

Călin Nistor a intrat în magistratură în 1995. Actualul șef interimar al DNA deține un teren intravilan în comuna Lungești (județul Vâlcea), dobândit în 2002 și un teren agricol în aceeași zonă obținut în 2004. Potrivit declarației sale de avere, tot în Lungești, șeful interimar al DNA deține o casă de locuit de 100 mp, iar în Râmnicu Vâlcea are un apartament de 50 mp.

În privința mașinilor, situația este următoarea:

- autoturism Hyunday Accent (2006 an fabricație) - obținut prin: finalizare leasing

- Seat Cordoba - 2007 - finalizare leasing

- Astra Gtc - 2012 - vanzare-cumpărare

- Volkswagen T-Roc - 2018 - credit auto

Acesta are trei conturi deschise la bănci în anii 2010, 2017 și 2018 cu sold: 30.066 lei, limită de creditare 10.000 lei, limită de creditare 33.500 lei. Nistor are și două credite în valoare de 188.966 lei, respectiv 20.000 euro. Nistor încasează, de la DNA, un salariu anual de 234.359 lei.

Tiberiu Pirnau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5 comments on “Prefectul Jean Athenaeum de Valcea, sustinut de seful DNA, Calin Nistor?! Liberalul Buican si-a rezolvat dosarul de coruptie?”

  1. De unde pina unde , un procuror sustine un politician pentru a obtine o functie?
    Este cea mai periculoasa situatie aceasta cu implicarea justitiei in politic. Actualul sef dna are si el zilele numarate asa ca , averea la control pigmeilor! Aceste zdrente galben portocalii se folosesc de Europa - unde presedintele si seful pnl , urmasii chiorului, au demomnstrat ca sint slugi - si spun ca acestia au dat ordin sa se desfiinteze SIIJ. Fals. Numai Parlamentul Romaniei poate desfiinta aceasta sectie. Daca parlamentarii tac , este pentru ca - patati fiind - le este frica de cei din justitie care si ei au bube pe acp precum un curcan. Ce nu intelegt acestia este ca , va veni vremea cind vor da si ei socoteala "pas cu pas" in frunte cu manglitorul de case.
    Rabdare pentru ca toate se rezolva , iar Jilava nu se muta de unde este.
    Mult succes derbedeilor.

  2. pacat ca domnul nistor calin a intrat in asemenea jonglerii pentru ca va avea de suferit , nu credeam ca se coboara pana la jean de athenaeum de valcea. totul se stie si va iesi la suprafata , deci cu tot cu dosare,,,,,,,,au fost cumva colegi.....la lungesti.....

  3. chiar in halul acesta sa ajuns , noi de fapt am votat cu toti coruptii atat la nivel de comuna si la nivel de judet, nu va este rusine sa nu mai veniti prin sat sa va votam ca sunt dosare de coruptie pana la calin ati ajuns,vai de comuna si judet nu stii ce votezi vine la poarta si spune sa votezi pnl si klaus, mincinosi ce santeti,,,

  4. prefectul jean de athenaeum cu studii de doctorat in baza unei diplome care nu exista mai mare rusinea sa mai stea in fruntea judetului valcea din moment ce nu a aratat diploma este clar ca este anulata deci mai mult de atat ce vrea prefect cu liceu vom dovedii domnule doctor studiile tele ca sunt false false nu mai tine conferinte de presa ca vei pleca de acolo bomba prefect cu liceu cum te uiti in ochii celor din prefectura bai doctoras

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe