O femeie din Ramnicu Vâlcea a fost atacată și jefuită în scara blocului de un grup de falși colindători

luni, 23 decembrie 2019

Colindătorii nu sunt mereu ceea ce par a fi, aşa că atenţie cui deschideți ușa! La Vâlcea, o femeie a avut o întâlnire violentă cu un grup de aşa-numiți colindători care nu s-au lăsat până când nu i-au luat femeii pungile cu cumpărături. Victima a ajuns la spital cu mai multe fracturi.

Lovită și jefuită de falși colindători

Luminiţa Mazilu se întorcea aseară de la cumpărături, în cartierul de blocuri din Râmnicu Vâlcea unde locuieşte. Avea mai multe pungi cu mâncare și cadouri de Crăciun. Le-a lăsat la parter și s-a dus să verifice ceva în uscătoria blocului.

Între timp, au intrat în bloc şi două adolescente care pretindeau că au venit la colindat. Le-au deschis uşa de la intrare nişte locatari bucuroşi să încurajeze tradiţiile. Dar tinerele, când au dat de pungile pline lăsate de Luminiţa, le-au furat. Şi au urmat momente de coşmar pentru femeie.

Hoaţele erau așteptate afară de doi băieţi. Toţi patru au rupt-o la fugă. Pentru femeia atacată a fost chemată o ambulanţă care a dus-o la spital de urgenţă.

Ceilalţi locatari din bloc se tem acum că pot fi şi ei jefuiţi. Muţi au rămas în ultima vreme fără lucruri pe care le-au lăsat pe hol, la intrarea în apartamente. S-au furat şi cărucioare pentru copii.

Poliţiştii din Vâlcea nu au primit încă o plângere despre atacul de la bloc, dar femeia agresată vrea să sesizeze autorităţile pentru ca adolescentele să fie pedepsite şi să nu mai facă şi alte victime

Sursa: tvr.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe