Liberalul Bulacu pierde mandatul de senator! Victor Popescu intra in Parlament!

luni, 9 decembrie 2019

Senatorul liberal Romulus Bulacu a pierdut procesul cu Agenția Națională de Integritate (ANI) desfășurat în fază de recurc la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ). Vineri, 6 decembrie a avut loc ultima înfățișare din procesul pe care Bulacu l-a intentat contra deciziei Curții de Apel (care a judecat fondul cauzei), care l-a declarat incompatibil în decembrie 2016. ANI l-a declarat pe Bulacu incompatibil în aprilie 2016 când ,,i-a imputat” două facturi. Una, de 1,365 de lei, conform căreia Regia Județeană de Drumuri și Poduri (RAJDP) din Consiliul Județean (CJ) Vâlcea achiziționa marfă de la SC Minet (societatea lui Bulacu). A doua, de 2,685, conform căreia Spitalul din Mihăești, aflat și el în subordinea CJ Vâlcea, achiziționa marfă de la Minet Conf SRL (o altă societate din grupul de firme deținut de Bulacu). În perioada celor două tranzacții dovedite prin facturi, Bulacu era vicepreședintele CJ Vâlcea.

Politic vorbind, Romulus Bulacu a pierdut, prin această decizie, foarte mult din ,,terenul” pe care credea că și-l menținuse după finalizarea fuziunii dintre PNL și PDL. Din acest moment, Bulacu nu mai este absolut deloc un centru intern de putere…nu că până acum l-ar fi dat afară din casă inițiativa politică. Când va pune la noapte capul pe pernă după o zi care, fără discuție, îl va măcina, milionarul de la Minet trebuie să știe că autorii morali ai ,,uciderii” sale politice îi sunt exact colegii de partid cu care acum se bate pe umăr.

Sursa: gazetavalceana.ro

Asadar, locul lui Bulacu va fi luat in Senat de Victor Popescu, candidatul aflat pe pozitia a doua la alegerile parlamentare din 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Liberalul Bulacu pierde mandatul de senator! Victor Popescu intra in Parlament!”

  1. Sa vezi si sa nu crezi. Lupii pazesc stina la pnl. Rusine sa le fie acestor prostituati politic.
    Legea sa-si faca datoria pina la capat si sa-i aplice o pedeapsa exemplara celui care tot timpul a strigat impotriva adversarilor politici ca nu sint cinstiti.
    Iata ca preacinstitul portocaliuy a platit pentru impostura sa. La lada de gunoi a Istorie cu aceste jeguri gen cracanel.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe