JAF ca in filme la magazinul Flanco din Ramnicu Valcea

marți, 10 decembrie 2019

 

        Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Brezoi și sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea au reușit să identifice și să depisteze trei tineri bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În dimineața zilei de 09 decembrie a.c., polițiștii au fost sesizați de un lucrător al unui magazin de produse electronice și electrocasnice (Flanco), de pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, cu privire la faptul că, persoane necunoscute au pătruns în magazin, din interiorul căruia au fost sustrase mai multe bunuri.

Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind sustrase mai multe produse electronice, creând un prejudiciu de 18.000 lei.

În urma activităților investigative, polițiștii au reușit să identifice 2 tineri de 16 respectiv 18 ani, din comuna Racovița și un tânăr de 18 ani, din Călinești, bănuiți de comiterea faptei. Cei trei au fost depistați, în trafic, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, iar asupra lor fiind descoperite mai multe bunuri.

În urma probatoriului administrat, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au dispus reținerea pe 24 de ore, a celor trei tineri, aceștia fiind încarcerați la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Astăzi, cei trei o să fie prezentați instanței de judecată în vederea dispunerii de măsuri în conformitate cu prevederile legale.

La activitate au participat și luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe