|marți, august 9, 2022
  • Follow Us!

Hotii care goleau gentile femeilor din Ramnic au fost prinsi, dar un procuror i-a eliberat! 

03-hoti-fier-vechi-cfr-12

 

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea efectuează cercetări într-o cauză penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în formă continuată, fiind identificați doi tineri din municipiul Râmnicu Vâlcea, bănuiți de comiterea faptelor.

În fapt, în perioada mai-noiembrie 2019, cei doi tineri de 17 respectiv 21 de ani, ar fi comis pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, mai multe furturi din buzunare, genți, victimele lor fiind femei, aceștia sustrăgând diferite sume de bani.

La data de 28 noiembrie a.c., având în vedere probatoriul administrat, organele de cercetare penală, din cadrul Biroului de Investigații Criminale au dispus reținerea pe 24 de ore a tinerilor, aceștia fiind încarcerați la Centrul de Reținere și Arest Preventiv Vâlcea.

Din pacate, la aceasta data cei doi infractori sunt in libertate deoarece procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea a considerat că este suficient să-i pună sub control judiciar, lăsându-i în continuare în libertate.

 

One Response to Hotii care goleau gentile femeilor din Ramnic au fost prinsi, dar un procuror i-a eliberat!

  1. Laurian C.

    Acesti jigodosi de procurori vor avea soarat colegului nicolae popescu care la fel a batjocorit oameni de buna credinta pentru a-i fi lui bine si a agonisi fara numar.
    Ce face CSM-ul in acest caz cu procurorul in cauza?
    Interesant de stiut care este numele si prenumele procurorului de la Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea? Se pare ca indiferent de nume , toti sint la fel de jigodii. Asa trebuie strigati pe numele de alint. JIGODII.

     

Leave a Response