Fostul vicepreşedinte al ANAF (din Guvernul PSD-Dancila), Virgil Pîrvulescu, intenţionează să candideze la funcţia de primar al Râmnicului, sustinut de MASONERIA locala

sâmbătă, 14 decembrie 2019

Fostul vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Virgil Pîrvulescu, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că intenţionează să candideze la funcţia de primar al Râmnicului.

Pîrvulescu a precizat că deocamdată nu doreşte să candideze din partea vreunei formaţiuni politice, însă nu exclude ca pe viitor să se înscrie într-un partid.

"Da, voi candida la funcţia de primar. Nu candidez în momentul de faţă din partea niciunui partid. Nu am cum, în acest moment, să candidez din partea vreunui partid pentru faptul că nu îmi propun să candidez din partea unui partid. Nu exclud pe viitor o înscrie a mea într-un partid", a spus fostul coordonator al Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală din cadrul ANAF.

Virgil Pârvulescu a susţinut vineri o conferinţă de presă intitulată "Viitorul oraşului nostru", organizată împreună cu o fundaţie din Râmnicu Vâlcea denumită "Millenium", despre care a spus că îl susţine.

Virgil Pîrvulescu a fost numit vicepreşedinte al ANAF, cu rang de secretar de stat, fiind coordonatorul Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală, pe 9 ianuarie 2019. În aprilie, după trei luni de la numire, a fost însă demis printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă. În prezent, Pîrvulescu este şeful Serviciului Inspecţie Fiscală Persoane Juridice din cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Vâlcea. AGERPRES

O bila neagra pentru posibilul candidat: folosirea copiilor (prezenti la conferinta de presa) in scop electoral.

Fiul unei foste prim-secretare comuniste, principal sustinator

Pe surse am aflat ca principalii sustinatori ai lui Virgil Pirvulescu sunt patronii firmelor SC Wise SRL (Liviu Patru) si SC Biexim SRL (Florian Ciofica). Se pare ca Patru, fiul fostei prim-secretar din perioada comunista - Venerica Patru, este suparat pe actualul primar Mircia Gutau din cauza de... pavaje.

Date despre Fundatia Millenium

În data de 21 ianuarie 2009, Fundatia Cultural Stiintifica „Millenium” (persoana juridica de drept privat, fara scop patrimonial) a solicitat Primariei Râmnicului transmiterea în folosinta gratuita, pe o perioada de 49 de ani, a imobilului - căminul cultural de la Feţeni şi 1.500 m.p - pentru desfasurarea activitatilor specifice domeniului sau. Si a si primit imobilul si terenul! Printre fondatorii fundatiei se afla si Catalina Radulescu, sotia fostului primar de trista amintire, Romeo Radulescu.

Potrivit actului constitutiv, scopul fundatiei este acela de „a promova cultura, stiinta si patrimoniul turistic al zonei geografice aferente judetului Vâlcea, iar obiectivul acesteia consta în conservarea si cercetarea biodiversitatii aferente arealului limitrof municipiului Râmnicu Vâlcea, continuarea si dezvoltarea traditiilor culturale din tara noastra, promovarea pe plan intern si international a zonelor bogate în traditii populare, schimbul de experienta artistica si culturala cu grupuri de elevi si studenti din alte zone ale tarii si din strainatate”.

Templu Masonic la Feteni

In urma investigatiilor noastre a reiesit ca Fundatia Millenium este un paravan pentru o structura masonica locala. In cladirea de la Feteni, construita exact dupa tiparul templelor masonice, se desfasoara periodic intalniri... masonice!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Fostul vicepreşedinte al ANAF (din Guvernul PSD-Dancila), Virgil Pîrvulescu, intenţionează să candideze la funcţia de primar al Râmnicului, sustinut de MASONERIA locala”

  1. Cine il sustine pe ipochimen , in afara firmelor nominalizate si a copiilor?
    Daca nu stii administratie publica si nici nu te inconjori de oameni de calitate esecul este evident ca si in cazul candidatului mafiei galben portocalii , ce s-a bagat in aceasta competitie doar pentru a-l sicana pe fostul prieten la catarama , actualul primar al urbei. Ce nu inteleg personajele este ca ura si unversunarea nu ii va ajuta intr-o asemenea competitie.
    Asa ca , cracanel , abacel si restul loazelor - urmasii chiorului - au insuccesul garantat.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe