Deputații Eugen Neață, Vasile Cocoș și Ovidiu Popa, alături de vâlceni! 25 de amendamente pentru asigurarea finanțării introducerii gazelor naturale în 31 de localități vâlcene!

vineri, 20 decembrie 2019

”O problemă foarte importantă pentru primarii și oamenii din județul Vâlcea a fost și este introducerea gazelor naturale.

Pentru rezolvarea acesteia am venit în sprijinul tuturor comunităților și am depus 25 de amendamente la Legea bugetului de stat pe anul 2020.

Prin amendamentele formulate, am cerut finanțarea tuturor proiectelor care au fost depuse, pentru înființarea sistemului de distribuție gaze naturale, de primarii vâlceni.

Am menționat sumele necesare finanțării fiecărui proiect în parte și sursele de finanțare.
În sprijinul acestui demers au venit și colegii mei, deputați PSD, Vasile Cocoș și Ovidiu Popa, care au semnat amendamentele.

Localitățile pentru care am cerut finanțarea proiectelor de “înființare sistem de distribuiție gaze naturale” sunt:
Bujoreni, Budești, Bunești, Dăești, Fârtățești, Făurești, Grădiștea, Gușoieni, Mateești, Diculești, Sălătrucel, Sinești, Voicești, Zătreni, Bălcești, Băbeni, Stoilești, Galicea, Olanu, Drăgoești, Ștefănești, Alunu, Berbești, Popești și ADI Oltenia Carpatica care cuprinde localitățile Horezu, Frâncesti, Tomșani, Pietrari, Măldărești, Slătioara și Vaideeni.

f_350_200_16777215_00_images_banner5_neata-radulescu.jpg

În acest demers, un rol important l-a avut și președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, care mi-a pus la dispoziție situația localităților ce au proiecte pentru “înființare sistem de distribuiție gaze naturale”.

Din păcate actualul Guvern, încălcând toate cutumele și normele democratice vrea să-și asume răspunderea pe Legea bugetului de stat pe anul 2020 evitând astfel dezbaterile parlamentare. Dezbaterile ne-ar fi oferit prilejul să suținem în comisiile parlamentare, dar și în plenul Camerei Deputaților, importanța asigurării acestor finanțări.

Demersul meu și al colegilor mei vine în sprijinul unor comunități vâlcene care au deja proiecte depuse. Și ele au dreptul la o viață mai bună, la surse energetice pentru dezvoltarea economică, pentru gătit și asigurarea încălzirii.

Aștept ca parlamentarii liberali, aflați în legături bune cu premierul Ludovic Orban și miniștrii cabinetului său, să respecte și ei vâlcenii și să susțină aprobarea acestor amendamente. Și ei au fost votați de vâlceni și au obligații față de oamenii din acest județ.

Demersul nostru nu este unul politic, este unul normal, uman, legal și logic. Nesusținerea acestui demers nu ar însemna decât dispreț față de cetățenii localităților menționate și față de reprezentanții acestora, indiferent de coloratura politică.

Sunt și voi rămâne mereu aproape de oameni, atent la nevoile lor, așa cum am promis în campania electorală.”-Eugen NEAȚĂ-Deputat PSD de Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe