Cum să te pregătești pentru Târgul de Crăciun din Râmnicul Vâlcea: 5 lucruri de care să ții cont înainte de a ieși din casă!

vineri, 13 decembrie 2019

A mai trecut un an și se apropie o nouă ediție a Târgului de Crăciun în centrul orașului. Luminițele au fost pregătite deja din octombrie, tarabele sunt negociate și, în scurt timp, se va înălța măreț și bradul din scuar. Vâlcenii, cu mic cu mare, se pregătesc de distracție!

Luna decembrie aduce feeria!

Ca în fiecare an, Primăria Râmnicului încântă printr-un spectacol de inaugurare a iernii în noaptea în care copilașii cuminți își pregătesc ghetuțele. Acest lucru înseamnă că întreg orașul va fi învăluit în culoare și lumină, iar bradul din scuarul Mircea cel Bătrân va străluci mai puternic ca niciodată!

Totuși, pentru că se anunță o noapte lungă, cu multe distracții, muzică, dans și voie bună, este important să ții cont de câteva lucruri înainte de a ieși din casă:

1.     Alege îmbrăcămintea adecvată

În noaptea în care Moș Crăciun își face apariția, media de temperatură din Râmnicu Vâlcea este de -15 grade. Așadar, ar fi indicat să te îmbraci corespunzător. Chiar dacă vei dansa și vei avea posibilitatea să te bucuri de vinul fiert cu portocală și scorțișoară, nu uita totuși să îți iei și o geacă potrivită, un fular și o căciulă!

Cum să te pregătești pentru Târgul de Crăciun din centru haine

2.     Ia-ți încălțăminte comodă

Indiferent că vei dansa, vei sta la o masă ori vei escalada mulțimea, este important să ai o încălțăminte confortabilă. Ai putea chiar să te gândești să îl surprinzi pe Moș anul acesta întâmpinându-l cu alte cizmulițe. Dacă vrei liniște, nu să stai la cozi când te relaxezi la shopping, poți vedea că a apărut o nouă colecție de cizme pentru damă pe Modlet.ro. Nu veni la spectacol pe tocuri, chiar dacă vei impresiona. Până la urmă, este mult mai important să te simți bine și să fii comodă decât să ieși în evidență. Dacă ai mai participat până acum la petrecerile tematice din luna decembrie știi prea bine că va fi multă înghesuială și există o tendință reală ca oamenii „să se calce în picioare”.

Cum sa te pregatesti pentru targul de craciun cizme

 

3.     Hrănește-te corespunzător și nu exagera cu alcoolul

Înainte de a te alătura mulțimii, asigură-te că ai mâncat suficient (dar nu exagerat) înainte. Chiar dacă este frig, în mulțime poți leșina foarte ușor dacă glicemia ta nu este în parametri. Așa că ar fi chiar indicat să ai grijă să nu faci excese de nici un fel și să păstrezi un mic echilibru intern. Dacă, totuși, simți vreo clipă că amețești, nu aștepta până în ultimul moment. Îndepărtează-te de aglomerație, ia cu tine un însoțitor și comandă ceva dulce de la cea mai apropiată tarabă: un fresh, o gogoașă, o turtă dulce și respiră cât mai natural. Bucură-te de aerul curat și de peisajul feeric!

Cum sa te pregatesti pentru targul de craciun mancare

 

4.     Asigură-te că ai fost la toaletă din timp

Poate nu îți dai seama însă distracția combinată cu dansul și băuturile specifice iernii (indiferent că îți iei un ceai fierbinte, o cafea, o ciocolată caldă ori alegi tradiționalul vin fiert) nu vor fi foarte prietenoase cu vezica ta. Și dacă iei în considerare faptul că singurele toalete sunt cele ale restaurantelor din împrejurimi, vei realiza că este totuși bine să iei măsuri de precauție din timp.

cum sa te pregatesti pentru targul de craciun din centru toaleta

5.     Bucură-te de concert și de luminițe!

Până la urmă, acesta este motivul pentru care ai decis să mergi în centru: așa că nu uita că indiferent ce se întâmplă, cu cine te întâlnești sau ce ar putea apărea în calea ta pentru a-ți strica buna dispoziție, tu ai ales să te distrezi! Bucură-te de clipă și amintește-ți să fii încă o dată copil!

Cum sa te pregatesti pentru targul de craciun luminite

Sursa foto: facebook.com, pinterest.com, modlet.ro,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe