Constantin Rădulescu: Centrul de plasament Andreea din Ostroveni va fi transformat în centru școlar pentru educație incluzivă

vineri, 20 decembrie 2019

”Referitor la unele opinii, exprimate prin intermediul rețelelor de socializare de USR Vâlcea, cu privire la soluția pe care ar fi găsit-o pentru inființarea unei unități scolare destinate copiilor cu dizabilități, fac precizarea că propunerea dumnealor nu este altceva decât propagandă electorală.

Consiliul Județean Vâlcea a întreprins deja măsuri pentru modernizarea și transformarea în centru școlar pentru educație incluzivă a Centrului de plasament Andreea, din Ostroveni, investiție evaluată la aproximativ 300.000 euro.

În acest sens, am identificat deja surse pentru accesarea a cca 2 milioane euro, prin Granturile româno-norvegiene, Fondul Român de Dezvoltare Socială- Programul Dezvoltare Locală, cu termen de depunere 25.02.2020.

Având în vedere cele precizate anterior, consider că a te folosi în scop propagandistic de astfel de subiecte sensibile pentru vâlceni, de a te erija, ca partid politic, în deținătorul unor soluții deja identificate, este un gest politic care nu face cinste nimănui.

Îi asigur, însă, pe vâlceni, că sunt receptiv la toate sugestiile lor și vom face tot ce este posibil, din punct de vedere legal, pentru a le rezolva problemele cu care se confruntă.”-Constantin Rădulescu Președinte Consiliul Județean Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe