|vineri, august 12, 2022
 • Follow Us!

BOMBA! Avem dovada: Prefectul Tiberiu Costea nu a facut facultatea la Universitatea Craiova! Cititi aici si va cruciti la ce fantoma de universitate a urmat cursurile MINCINOSUL Tiberiu Costea!!!! DEMISIA!!!! 

f_350_200_16777215_00_images_banner1_costea_tiberiu

L-am prins cu MINCIUNA! Prefectul Tiberiu Costea trebuie sa-si dea URGENT demisia din functie daca mai are vreo mica urma de demnitate in caracter!!!!

Conform notei de fundamentare la Hotărârea Guvernului nr. 950/2019 privind exercitarea, cu caracter temporar, în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al județului Vâlcea de către domnul Costea Tiberiu:… Domnul Costea Tiberiu, născut la data de 4 octombrie 1971, a obținut titlul de inginer în profilul inginerie economică în anul 1997, la Facultatea de Inginerie și Management Agroturistic – Universitatea ”Athenaeum” București. 

Cititi aici NOTA DE FUNDAMENTARE, postata pe site-ul Guvernului Romaniei!!!

Asadar, Tiberiu Costea a mintit ca un individ lipsit de caracter si moralitate UN INTREG JUDET, cand a spus ca TOATE STUDIILE UNIVERSITARE LE-A FACUT LA UNIVERSITATEA CRAIOVA!!!!!

Imediat dupa ce a fost numit prefect, Tiberiu Costea a postat pe pagina sa de facebook acest text:

În urma apariției în spațiul public a unor informații false privind studiile universitare efectuate de către subsemnatul, mă văd nevoit să fac următoarele precizări, pentru a corecta informarea opiniei publice:

1. Toate studiile universitare făcute de subsemnatul sunt făcute la Universitatea din Craiova și nu la instituțiile menționate în fake-news-urile lansate în spațiul public. Oricine dorește să obțină informații suplimentare, o poate face oficial adresându-se Universității din Craiova.

2. Asigur toți vâlcenii de faptul că studiile mele universitare au fost făcute corect, la o instituție de prestigiu și au fost obținute prin studiu aprofundat și multă muncă.

3. Fenomenul fake-news este unul nociv pentru societatea românească și voi face tot ce îmi stă în putere pentru a combate acest flagel

Acestia sunt oamenii seriosi, morali, competenti, profesionisti impusi in functii de PNL! 

Noi nu ne oprim aici cu investigatiile jurnalistice, avand in vedere ca avem mari indoieli ca diploma de la Universitatea ”Athenaeum” București ar fi in regula!

SA-TI FIE RUSINE, TIBERIU COSTEA! DEMISIA!!!

Tiberiu Pirnau

Minciuna Costea 1Minciuna Costea 2Minciuna Costea 3

Mincinostul Costea 4

Tiberiu Pirnau

3 Responses to BOMBA! Avem dovada: Prefectul Tiberiu Costea nu a facut facultatea la Universitatea Craiova! Cititi aici si va cruciti la ce fantoma de universitate a urmat cursurile MINCINOSUL Tiberiu Costea!!!! DEMISIA!!!!

 1. MIRELA

  a mintit dintotdeauna oriune a lucrat in orice institutie se vede clar pila careo are cu ANFP trebuie cercetata aceasta relatie si actionat in instanta de judecata ANFP UL bucuresti PENTRU CA SE STIE DEMULT RELATIA LUI CU anfp.

   
 2. luminita

  demisia pentru ca este un prefect cu liceu ,,,,

   
 3. vasile

  PREFECT CU LICEU , NIMENI NU A MAI VAZUT SI AUZIT ASA CEVA , UNDE NE AFLAM DOMNILOR,,,,,,,

   

Leave a Response