|sâmbătă, august 20, 2022
  • Follow Us!

Au încercat să omoare trei tineri într-o frizerie din Râmnicu Vâlcea. Cei șase bărbați au fost arestați pentru tentativă de omor 

tigani batuti

Au încercat să omoare trei tineri într-o frizerie din Râmnicu Vâlcea. Cei șase bărbați au fost arestați pentru tentativă de omor

Magistraţii Judecătoriei din Râmnicu Vâlcea au dispus, vineri, arestarea preventivă pentru 30 de zile a şase bărbaţi, suspectaţi că în urmă cu trei zile ar fi bătut într-o frizerie din municipiu trei persoane, între care doi adolescenţi.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, cele trei persoane au ajuns în stare gravă la spital, având nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale.

“În fapt, în ziua de 10 decembrie a.c., doi tineri de 14 şi 17 ani şi un bărbat de 35 de ani, în timp ce se aflau în incinta unei frizerii de pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, ar fi fost agresaţi de şase bărbaţi cu vârste cuprinse între 22 şi 52 de ani, toţi din municipiul Râmnicu Vâlcea, provocându-le vătămări corporale ce necesită mai multe zile de îngrijiri medicale. La data de 12 decembrie a.c., având în vedere probatoriul administrat, poliţiştii de investigaţii criminale au dispus reţinerea pe 24 de ore a celor şase bărbaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, lovire şi alte violenţe şi tulburarea ordinii publice, aceştia fiind prezentaţi pe 13 decembrie Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea în vederea dispunerii de măsuri legale”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.

Sursă: Agerpres

Leave a Response