TOP 3 specialiști de care ai nevoie atunci când te muți în casa nouă

vineri, 8 noiembrie 2019

 

A te muta într-un apartament nou reprezintă un motiv de fericire, însă este un proces greu, complicat, care te poate face să-ți iei concediu pentru câteva zile.

Mai mult decât atât, dacă tocmai ai cumpărat un apartament, acest lucru nu înseamnă că este locuința la care ai visat de mic. Pe lângă banii investiți în achiziționarea imobilului, trebuie să strângi o sumă considerabilă și pentru mobilarea și finisarea acestuia.

Astfel, în momentul în care te muți într-o casă nouă, ai nevoie de următorii 3 specialiști care să te ajute cu finalizarea rapidă a apartamentului:

  •       Zugrav

Atunci când te muți într-un alt apartament, angajarea unui zugrav este extrem de importantă dacă dorești să îți ușurezi munca. Acesta se ocupă cu aplicarea tapetului, văruirea pereților și cu montarea gresiei și a faianței din baie și din bucătărie.

Pe lângă acestea, un zugrav te poate ajuta și cu idei privind alegerea modelului de parchet sau al celorlalte elemente care completează locuința mult visată. Mai mult decât atât, un zugrav poate avea la el mostre de materiale, pentru a te ajuta să găsești variantele potrivite pentru casa ta. La cerința ta, zugravul poate merge să achiziționeze singur materialele de care are nevoie pentru începerea lucrării.

  •       Designer de interior

Designerul de interior este acela care îți face casa să debordeze de culoare și de bun gust. Cu ajutorul unui designer de interior, poți obține tot confortul de care ai nevoie, pentru a fi fericit în locuința ta. Acest specialist ține cont de nevoile și de părerile tale, însă te ajută să creezi o casă frumoasă, care să impresioneze prin rafinament și stil.

design de interior

Cu ajutorul acestuia, vei putea alege cele mai inspirate modele de mobilier, accesorii și nuanțe, care să redea stare de bine de care ai nevoie după o zi obositoare la locul de muncă. În plus, un designer de interior te ajută să capeți curajul necesar achiziționării elementelor de decor ieșite din comun, care sunt cu totul aparte față de ceea ce ai mai văzut prin casele prietenilor și ale apropiaților tăi.

Descoperă aici puterea și abilitățile unui designer de interior, pentru a cunoaște cu exactitate menirea acestuia într-un apartament proaspăt cumpărat.

  •       Tâmplar

Tâmplarul execută piese de mobilier la comandă, făcându-le exact așa cum îi propui. Cu toate acestea, acest specialist are capacitatea de a interveni cu o părere sau cu o idee, acolo unde consideră că este cazul, cu scopul de a te ajuta. Acesta poate executa piese de mobilier practice, utile, dar, în același timp, frumoase, elegante și de calitate, care să primească numeroase complimente din partea musafirilor.

Prin urmare, este esențial ca atunci când amenajezi o casă de la 0 să angajezi acești specialiști, pentru a putea obține locuința la care visezi de foarte mult timp. Cu ajutorul acestora, poți avea parte atât de calitate, cât și de confort și de un aspect estetic demn de apreciat.

În plus, prin angajarea acestor 3 specialiști, obții mai mult timp pentru tine și diminuezi semnificativ timpul destinat finalizării apartamentului. 

Sursa foto: Pexels.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe