Suspiciune de MITA ELECTORALA la Valcea! Florin Citu, ministrul Finantelor, s-a intalnit conspirativ cu primarii liberali din judetul Valcea!

sâmbătă, 16 noiembrie 2019

In atentia DNA: Suspiciune de mita electorala la Valcea!
Ministrul Finanțelor Publice, Florin Câțu, s-a intalnit la sediul PNL Valcea sambata, 16 noiembrie, cu primarii liberali carora le-a promis luna de pe cer in schimbul mobilizarii electoratului in favoarea candidatului PNL la Presedintie. Intalnirea "underground" a transpirat, iata, si credem ca autoritățile ar trebui sa intre pe fir si sa verifice ce s-a vorbit dincolo de usile inchise!
Ce a promis ministrul Finantelor in schimbul voturilor? Bani publici?!
Aceasta atitudine denota comportament de clan mafiot la PNL.
Poate ca si de aceea motiunea de cenzura din Parlament din februarie trebuie sa incheie aceasta aventura...politica a PNL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Suspiciune de MITA ELECTORALA la Valcea! Florin Citu, ministrul Finantelor, s-a intalnit conspirativ cu primarii liberali din judetul Valcea!”

  1. Se pare ca acesti latosi gen , actualul ministru de finante , cred ca mintind isi vor crea o pozitie de neclintit. Ce nu stiu derbedeii , cu comportament de clan mafiot , este ca , minciuna are picioare scurte si cind adevarul va iesi la iveala se vor face toti de KKT asa cum se face de cinci ani , pas cu pas, acest individ care se poate numi oricum numai presedinte nu.
    Individul nu are suflet si nu poate face ceva constructiv pentru Romania mai ales ca nu este nici roma , este un etnic lacom. De fapt a si fost dovedit de Instante de judecata ca , prin acte false , a dobindit niscai case.
    Atunci cum vorbeste de penali si alter cele cind el este seful hotilor?
    Cei care ii vor face campanie electorala se vor umple de penibil ca sustin un penal pentru functia suprema in stat. Cum sa vii cu un proiect de tara sa desfiintezi un partid precum PSD si sa spui ca cea mai mare realizare ca presedinte este doborirea Guvernului PSD?
    Iar daca va desfiinta -cum se lauda- SIIJ atunci este clar ca ii este frica sa nu i se descopere si alte bube vindecate de kovesi de la pe, stancu de la ccr si lazar de la Aiud. Ce mascarici.
    Si cind te gindesti ca , inalt ca plopul fiind , nu te astepti ca , de fapt , este o sluga pe la porti straine.
    Cine panarama , in 24 noiembrie , va vota sa piara de boala Alzheimer la 40 de ani iar cei care au trecut baremul , imediat.
    Daca cu buna stiinta votam un hot ce asteptari sa avem inca cinci ani de la el care are sloganul , "va promit ca daca ma alegeti , in mandatul urmator , o sa fac tot nimic pas cu pas".
    Acesta este personajul care deja s-a odihnit in avans inca cinci ani.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe