Speedwell vinde cele zece ha de teren deţinute în Râmnicu Vâlcea

miercuri, 6 noiembrie 2019

Dezvoltatorul belgian Speedwell, care are deja în dezvoltare proiectul mixt Record Park din Cluj-Napoca, cu 236 de apartamente, 12.000 de metri pătrați de birouri și mici spații de retail ce ar trebui definitivat în vara anului viitor și proiectul office Unirii View, a depus actele pentru PUZ-ul clădirii de birouri Miro de 25.000 mp, din Băneasa, în care se vor investi 35 de milioane de euro.

Dezvoltatorul mai are  două terenuri de circa zece hectare fiecare în Galați și Râmnicu Vâlcea pe care ar fi trebuit să fie dezvoltate, înainte de criză, parcuri de retail.  Deocamdată, însă, Speedwell negociază cu retaileri big box vânzarea celei mai mari părți din cele zece hectare deținute în Galați, iar restul va fi dezvoltat de companie cu același profil de proiect de retail big box, iar terenul din Râmnicu Vâlcea cumpărat, în 2009, de la omul de afaceri Viorel Cataramă pentru circa 23 milioane de euro a fost deja parcelat și va fi vândut dezvoltatorilor locali. Compania a lansat și fondul de investiții de circa 50 de milioane de euro, prin care va finanța achiziții de terenuri și dezvoltarea de proiecte imobiliare în toată țara. În fine, despre Unirii View, proiect dezvoltat de Speedwell și deținut de Yves Weerts, clădirea de birouri cu o suprafață închiriabilă de aproximativ 17.300 de mp este 100% închiriat și nu există momentan intenția de a fi vândut.

https://www.economica.net/speedwell-vinde-cele-zece-ha-de-teren-detinute-in-ramnicu-valcea-si-galati-si-face-licitatie-interna_175734.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe