|marți, octombrie 19, 2021
 • Follow Us!

Sparle si soparle, 18.11.2019 

soparla-cu-volanas
 • In atentia DNA: Suspiciune de mita electorala la Valcea!
  Ministrul Finanțelor Publice, Florin Câțu, s-a intalnit la sediul PNL Valcea sambata, 16 noiembrie, cu primarii liberali carora le-a promis luna de pe cer in schimbul mobilizarii electoratului in favoarea candidatului PNL la Presedintie. Intalnirea “underground” a transpirat, iata, si credem ca autoritățile ar trebui sa intre pe fir si sa verifice ce s-a vorbit dincolo de usile inchise!
  Ce a promis ministrul Finantelor in schimbul voturilor? Bani publici?!
  Aceasta atitudine denota comportament de clan mafiot la PNL.
  Poate ca si de aceea motiunea de cenzura din Parlament din februarie trebuie sa incheie aceasta aventura…politica a PNL!

 

 • Comisarul șef Eusebiu Predonescu, din cadrul Poliției Vâlcea, înainte de a fi un profesionist este un om cu suflet mare, care prin campaniile de întrajutorare pe care le desfășoară încearcă să aducă un strop de bucurie în viața unor copii năpăstuiți de soartă. „Astăzi, chiar dacă suntem pe final de mandat, împreună cu doamna subprefect Aurora Gherghina i-am acordat domnului Eusebiu Predonescu, în mod simbolic, o diplomă de excelență ca o recunoaștere a calităților sale umane și a spiritului participativ comunitar. Mult succes mai departe!”, a spus prefectul Florian Marin.

 

 • Comisia de licitație din cadrul Primăriei Râmnicului care se ocupă de achiziționarea noilor autobuze pentru parcul auto al societății ETA să fie „cu ochii-n patru” și să analizeze foarte atent ofertele tehnice și financiare ale celor trei ofertanți pentru a nu se isca un nou scandal de genul celui de la București de anul trecut. Ce știm cert este că, din cele trei oferte depuse, una este de la Mercedes, ce pare a fi cea mai credibilă. La licitația de la București au mers 4 societăți: Mercedes România, Man Truck&Bus AG, Karsan Otomotiv Sanayii Ve Tikaret si asocierea Otokar Europe SAS – Otomotiv Ve Savunma Sanayi AS. A câștigat licitația, in iunie 2018, asocierea Otokar, care s-a angajat să livreze autobuzele le prețul de circa 100 milioane de euro.

Leave a Response