Sparle si soparle, 14.11.2019

miercuri, 13 noiembrie 2019
  • Din declarația de avere a consilierului județean Gheorghe Folea, reiese că acesta a câștigat anul trecut un „mizilic” de 300 milioane de lei vechi de la firma SC Folea Medfam SRL Orlești (plus 115 milioane de lei vechi din indemnizația de consilier județean și 3,6 milioane de lei vechi din închirierea unui... garaj), în comparație cu soția lui, Sanda Folea, care a încasat în 2018 aproape 2 miliarde de lei vechi de la Spitalul Județean Vâlcea, la care se adaugă 146 milioane de lei vechi de la CMI Dr. Folea Sanda. Liberalul Folea nu are bani în conturi, tablouri, bijuterii sau mașini, însă deține un adevărat imperiu imobiliar compus din 6 (șase) locuințe: două case de locuit (în Orlești și Râmnicu Vâlcea), patru apartamente (2 în Râmnicu Vâlcea și câte unul în Cluj Napoca și Baia Mare), fără a mai pune la socoteală și cele trei terenuri intravilane din localitățile Orlești și Râmnicu Vâlcea.

 

  • Adunarea Generală a Acționarilor de la compania Vel Pitar a aprobat recent revocarea administratorului Alin Miloaie (32 de ani) şi descărcarea de gestiune pentru activitatea desfăşurată până la încetarea mandatului de administrator al societăţii. Acționarii au mai decis, prin vot secret exprimat, cu unanimitatea voturilor, alegerea SC Walnut SRL din Râmnicu Vâlcea, prin reprezentant permanent Stanciu Sergiu Mihail, pentru îndeplinirea funcţiei de administrator şi membru în Consiliul de Administraţie al SC Vel Pitar SA, pentru un mandat de 4 ani și s-a stabilit indemnizaţia noului membru al consiliului de administraţie în conidiţiile stabilite în procesul-verbal de şedinţă al adunării AGA. Reamintim că SC Vel Pitar SA a înregistrat anul trecut venituri de 507,5 milioane de lei, o cifră de afaceri de 442 milioane de lei şi un profit de 64 milioane de lei.

 

  • Referitor la parapetele median montat pe DN 7, pe raza localității Bujoreni, DRDP Craiova face următoarele precizari: la solicitarea și cu avizul Serviciului Poliției Rutiere Vâlcea, DRDP Craiova a montat parapete de beton, pentru separarea sensurilor de circulație pe DN 7 între km 180+900-182, pe raza localității Bujoreni. În ultimii 5 ani pe acest sector de drum au avut loc 20 de accidente grave soldate cu 6 morți, 12 răniți grav, 28 răniți ușor și pagube materiale însemnate. Pentru prevenirea acestor accidente și asigurarea circulației în conditii de siguranță a participantilor la trafic a fost luată decizia implementării acestei soluții. Înțelegem supărarea celor care locuiesc în zona unde s-a montat acest parapete că nu mai au acces la imobile din contrasens, prin încălcarea liniei duble continue, dar pentru CNAIR și DRDP Craiova siguranța participanților la trafic este prioritară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe