Sparle si soparle, 11.11.2019

duminică, 10 noiembrie 2019
  • Așadar, președintele României, Klaus Iohannis, a ales municipiul Râmnicu Vâlcea pentru a încheia campania electorală, dar trebuie trase niște concluzii care poate au scăpat privitorului de rând. În primul rând, pe traseul de 200 metri parcurs pe jos de președinte, între clădirea Finanțelor și Sala Sindicatelor, a fost o piesă „regizată”, chiar și întâlnirile „întâmplătoare” cu oamenii care treceau pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, lipsind complet empatia și limbajul non-verbal de comunicare între Iohannis și simplii cetățeni și consolidându-și în acest fel reputația de „președinte-tablou”. Cei 3000 de simpatizanți care îl așteptau pe șeful statului în fața Sălii Sindicatelor au fost și ei aleși cu grijă de serviciile de pază și de activiștii PNL Vâlcea pe bază de buletin de identitate pentru ca nu cumva să fie vreun „turbulent” care să strige ceva împotriva „mult iubitului conducător al țării”. Nu mai spunem despre „spectacolul omagial” din interiorul Sălii Sindicatelor, o sală închiriată pe bani mulți de către același PNL Vâlcea....

 

  • Zilele trecute, Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea a aprobat acordarea unor facilităţi în parcarea subterană din zona centrală, pentru posesorii de autoturisme - persoane fizice, care locuiesc în blocurile situate în imediata vecinătate a acesteia (blocul L de pe Calea lui Traian nr. 114 şi blocurile Cozia şi I de pe strada Regina Maria), respectiv reducerea cu 50% a cuantumului taxelor pentru toate abonamentele prevăzute în tabelul cu taxele de utilizare a parcării. În cadrul întâlnirilor primarului Mircia Gutău cu locuitorii din zona centrală, reprezentanţii asociaţiilor de proprietari au solicitat acordarea unor facilităţi în parcarea subterană, pentru posesorii de autoturisme din zonă, motivat de faptul că în perioada de execuţie a lucrărilor aferente proiectului de reamenajare a spaţiului public central, locuitorii din blocurile situate în imediata vecinătate a amplasamentului proiectului au fost afectaţi prin crearea unui disconfort acustic şi prin poluarea cu praf.

 

  • În data de 16 decembrie 2019, un concert eveniment va avea loc la Filarmonica „Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea: orchestra „Johann Strauss Ensemble” va susţine concertul „Vienna Crystal Christmas”. Programul concertelor va cuprinde capodopere ce aparţin unora dintre cei mai importanţi compozitori ai tuturor timpurilor precum Johann Strauss, Franz Lehar, Karl Komzak, Julius Fucik, dar şi celebrele teme de Crăciun compuse de Johann Sebastian Bach.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe