|joi, octombrie 28, 2021
  • Follow Us!

SOC! Viorica Dancila ii face pe plac Rovanei. Clanul Plumb il impune pe valceanul controversat Bogdan Dintoi sef la DLAF 

Robert-Dintoi-alaturi-de-Andrei-Plumb

Viorica Dancila ii face pe plac Rovanei. Clanul Plumb il impune pe Bogdan Dintoi sef la DLAF
In august 2019, Ziuanews si ziaruldevalcea.ro intrasera in posesia unei informatii. Anume ca Robert Dintoi, favoritul Rovanei Plumb, fost ziarist valcean de tristă amintire, ar urma sa fie numit de Viorica Dancila ca sef al DLAF, organismul omolog al OLAF, practic, ar fi urmat sa fie conform zicalei: “lupul pus paznic la oi!”

In urma acelui articol, Robert Dintoi nu a mai fost pus la DLAF, ci a fost propus fratele acestuia, Bogdan Dintoi, un fost politist, arondat prin varii firme acelorasi interese ale Clanului Plumb, un clan cu afinitati mafiote. Bogdan Dintoi, pe vremea cand Rovana Plumb era ministru al Mediului a fost recompensat pentru fidelitate cu functie de sef al Corpului de Control al MM.

Viorica Dancila recidiveaza la rugamintile Rovanei Plumb, care a revenit cu propunerea ca Bogdan Dintoi sa ajunga sef la DLAF. Conform surselor noastre numirea lui Dintoi la DLAF e ca si facuta, anuntul oficial urmand a se face in scurta vreme – mentioneaza ziuanews.ro

(UPDATE: Numirea lui Bogdan Dintoi ca sef al DLAF a fost oficializata prin publicarea in Monitorul Oficial).
IMG-20191105-WA0000

NU STAM CU MAFIA LA MASA

In urma acestei decizii, Viorica Dancila demonstrează clar ca este tributara intereselor unuor grupuri de interese de tip mafiot, iar Ziarul de Valcea analizeaza cu maxima atentie oportunitatea continuării colaborarii cu PSD in aceasta campanie electorala.

Foto: Robert Dintoi, impreuna cu asociatul sau la o publicatie din Dambovita, Andrei Plumb, fiul europarlamentarului Rovana Plumb.

Leave a Response