Posesorii de automobile din Austria sunt atrași de oferta CNG

joi, 21 noiembrie 2019

 

Compania internațională de energie OMV și filiala Volkswagen AG, Porsche Holding GmbH, au început o inițiativă de promovare a gazelor naturale comprimate (CNG) ca și combustibil pentru vehicule. În cadrul unei conferințe de presă comune la sediul OMV din Viena, Hans Peter Schützinger, CEO Porsche Holding Salzburg și Rainer Seele, președinte al Consiliului de administrație și CEO al OMV, au discutat despre semnificația acestui combustibil și au oferit un acord special pentru cei care au în vedere folsirea unui vehicul alimentat cu CNG.

Optarea pentru gazul natural  în transportul de pasageri aduce, de asemenea, reduceri semnificative. Până la 23% mai puțin CO2, cu 75% mai puțin oxid de azot și o scădere de 98% în emisiile de particule - toate acestea sunt argumente puternice de mediu în favoarea vehiculelor pe bază de CNG.

O rețea cuprinzătoare de 160 de stații de distribuție CNG (dintre care 54 sunt deținute de OMV) în Austria, timpii de alimentare rapidă, reduceri ale costurilor de funcționare de până la 50% și o gamă largă de modele se adaugă la apelul pentru folosirea vehiculelor alimentate cu CNG. În plus, OMV investește până la 10 milioane EURO în rețeaua CNG, cu planuri de modernizare a distribuitoarelor existente și extinderea rețelei pe baza nevoilor clienților.

Rainer Seele, președintele Consiliului Director al OMV și CEO: „Gazul are un potențial imens; este o soluție completă, ceea ce îl face un deschizător de drumuri pentru un viitor energetic sănătos și sigur. Sunt încântat să pot dezvolta problema CNG împreună cu Porsche-Holding. În sectorul mobilității, utilizarea gazelor este o alegere clară pentru reducerea emisiilor de CO2 și oxid de azot, precum și pentru a oferi numeroase alte beneficii clienților noștri."

Vehicule cu gaze naturale (NGV)

Grupul Volkswagen oferă o serie de modele diferite de vehicule cu CNG sub mărcile Volkswagen, Volkswagen Vehicule Comerciale, Audi, SEAT și SKODA. De la compact la spațios, de la accesibil la extravagant, există ceva pentru toată lumea. Modele CNG dintr-o privire: VW up, VW Polo TGI, VW Golf TGI Blue Motion, VW Golf Variant TGI Blue Motion, VW Caddy TGI Blue Motion, VW Caddy Maxi TGI Blue Motion, Audi A3 Sportback g-tron, Audi A5 Sportback g-tron, SEAT Ibiza TGI, SEAT Arona TGI, SEAT Leon 1.5 TGI, SEAT Leon ST 1.5 TGI și SKODA OCTAVIA Combi G-TEC.

Hans Peter Schützinger, CEO al Porsche Holding Salzburg, a relatat faptul că: „Disponibilitatea imediată a transformat gazul natural comprimat (CNG) într-un bloc crucial al strategiei generale ce aparține grupului Volkswagen, în ceea ce privește mobilitatea mediului pentru viitor. CNG câștigă, de asemenea, din punct de vedere al fezabilității economice și oferim o gamă largă de opțiuni CNG. Apreciem că avem un partener puternic precum OMV, care va asigura aprovizionarea cu încredere a CNG pe termen lung. "

Oferta specială

Împreună, OMV și Porsche Holding vin cu o ofertă specială pentru cei care au în vedere achiziționarea unui vehicul CNG: dacă cumpărați un model CNG sub una dintre mărcile Volkswagen VW, Audi, SEAT sau Skoda, puteți alimenta gratuit CNG la stațiile de alimentare OMV pe întreaga perioadă a primului an.

Sursa: http://www.ngvglobal.com/blog/austrian-motorists-enticed-with-cng-offer-0604#more-112196

În România, Denisson Energy, firmă membră a grupului Antares, și Asociația Gazului Natural pentru Vehicule NGVA România dezvoltă proiectul CNG România, care vizează implementarea a 9 stații de alimentare a vehiculelor cu gaz natural comprimat (CNG ) de-a lungul coridoarelor pan-europene.

Proiectul, în valoare de 5,2 milioane de EUR, este derulat în cadrul programului CEF al Agenției pentru Inovație și Rețele (INEA) a Comisiei Europene și este cofinanțat de Uniunea Europeană cu 85% din valoarea acestuia.

Detalii despre proiect și stadiile de implementare puteți găsi accesând www.cngromania.eu.

Notă: Responsabilitatea privind această publicație revine integral autorului. Uniunea Europeană nu este responsabilă pentru modul în care sunt utilizate informațiile publicate.

Antares bun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe