Performanță excelentă a sistemului CNG la mașinile off-road

marți, 26 noiembrie 2019

 

Conducerea unui vehicul off-road de mare putere poate sa fie ieftină și ecologică fără limitări. Producătorul european al sistemului autogaz STAG, a conceput un sistem CNG ajustat pentru a satisface specificațiile tehnice ale mașinilor și cerințele pieței din America Latină. Sistemul complet, realizat de un singur producător, a trecut testele de laborator cât și testele de conducere de tip off-road extrem în Peru.

În țările în care șoferii se confruntă atât cu condiții climatice deosebit de variate cât și de teren – cauzate de autostrăzi aflate în câmp deschis expuse la vânt puternic, drumuri noroioase în zonele tropicale până la drumuri montane de peste 4000 m, mașinile trebuie să fie rezistente și fiabile. Dar dacă sunt, de asemenea, economice și ecologice, astfel de mașini sunt soluția ideală foarte căutată.

De ce Toyota FJ Cruiser?

Toyota FJ Cruiser a fost selectată pentru motorul său mare de 4 litri pe benzină. Mașina a fost proiectată pentru piața din America Latină, astfel că nu veți găsi aici un motor diesel puternic. Mașina este utilată cu un motor V6 de 4 litri pe benzină, care generează puteri de aproape 249 CP și cuplu maxim de 377 Nm la 3700 rpm. Datorită gamei complete de componente autogaz, producătorul a fost capabil să instaleze un sistem STAG complet în care toate elementele garantează performanța excelentă a vehiculului. Principalele componente ale sistemului CNG includ: controler STAG QMax Plus, injectoare STAG ACW03 și reductor STAG CNG ACR14.

Sistem dedicat și complet CNG

Atunci când convertiți o mașină să funcționeze pe combustibili alternativi, este esențial să instalați un set complet de componente furnizate de același producător. Lucrul pe un sistem autogaz livrat de un singur producător permite calibrarea corectă și funcționarea fiabilă, precum și controlul calității produselor. Cei peste 30 de ani de experiență în industria auto, reflectă faptul că marca STAG este responsabilă pentru livrarea produselor de cea mai înaltă calitate. Consultările internaționale și cercetările continue în cadrul Centrului intern de cercetare și dezvoltare, au făcut ca STAG să fie un sinonim pentru siguranța în industria de profil din întreaga lume.

Testul rutier care a fost efectuat de Toyota FJ în diferite condiții rutiere și climatice din America Latină, a permis liderului european al sistemelor autogaz să obțină informațiile și experiența necesară. Performanța excelentă a mașinii a confirmat calitatea unică a sistemului STAG CNG, care este vândut pe piețele globale.

Sursa: https://www.gnvmagazine.com/en/engaged-say-humoured-happiness-devonshire-uncivil

 

În România, Denisson Energy, firmă membră a grupului Antares, și Asociația Gazului Natural pentru Vehicule NGVA România dezvoltă proiectul CNG România, care vizează implementarea a 9 stații de alimentare a vehiculelor cu gaz natural comprimat (CNG ) de-a lungul coridoarelor pan-europene.

Proiectul, în valoare de 5,2 milioane de EUR, este derulat în cadrul programului CEF al Agenției pentru Inovație și Rețele (INEA) a Comisiei Europene și este cofinanțat de Uniunea Europeană cu 85% din valoarea acestuia.

Detalii despre proiect și stadiile de implementare puteți găsi accesând www.cngromania.eu.

Notă: Responsabilitatea privind această publicație revine integral autorului. Uniunea Europeană nu este responsabilă pentru modul în care sunt utilizate informațiile publicate.

Antares bun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe