Open Tour Paris lansează primul autobuz turistic alimentat cu CNG

joi, 14 noiembrie 2019

 

Open Tour Paris, o filială a grupului RATP, se lansează în folosirea vehiculelor alimentate cu gaz natural (NGV). Această acțiune a fost prezentată la BusWorld, în Bruxelles, pe 17 octombrie.

Primele 6 autobuze alimentate cu gaze naturale sunt deja pe liniile din rețea. Până în 2024, 100% din flota Open Tour Paris va fi curată, alte 6 unități ale flotei fiind 100% electrice.

Open Tour Paris s-a asociat cu producătorul UNVI pentru proiectarea primului vehicul convertibil cu acoperiș deschis care funcționează cu NGV. Fără precedent pe piață, acest vehicul de 12 metri poate transporta aproape 70 de pasageri. Gama sa de 500 km / zi permite vehiculului să garanteze până la 250 de opriri.

„În angajament cu Orașul Paris și Agenția pentru Energie și Mediu din Franța (ADEME) pentru o mobilitate mai durabilă timp de mai mulți ani, Open Tour Paris este mândru de a fi lider cu aproape o treime din flota sa de vehicule transformate pentru a utiliza energie curată. Astăzi, suntem mândri că putem combina atracția turistică și respectul pentru mediu, oferind clienților noștri un serviciu inovator și durabil la bord ”, a declarat Fabrice Bayon, directorul Open Tour Paris.

Grupul operează deja cu aproximativ 1.200 de autobuze hibride, 100 de autobuze electrice și 150 de autobuze care utilizează gaz natural în mai multe orașe din Franța și în transportul internațional. În Londra, două linii au fost complet transformate pentru a folosi energie electrică în 2018.

Sursa: https://www.gnvmagazine.com/en/open-tour-paris-launches-the-first-tourist-bus-fueled-by-cng/

 

În România, Denisson Energy, firmă membră a grupului Antares, și Asociația Gazului Natural pentru Vehicule NGVA România dezvoltă proiectul CNG România, care vizează implementarea a 9 stații de alimentare a vehiculelor cu gaz natural comprimat (CNG ) de-a lungul coridoarelor pan-europene.

Proiectul, în valoare de 5,2 milioane de EUR, este derulat în cadrul programului CEF al Agenției pentru Inovație și Rețele (INEA) a Comisiei Europene și este cofinanțat de Uniunea Europeană cu 85% din valoarea acestuia.

Detalii despre proiect și stadiile de implementare puteți găsi accesând www.cngromania.eu.

Notă: Responsabilitatea privind această publicație revine integral autorului. Uniunea Europeană nu este responsabilă pentru modul în care sunt utilizate informațiile publicate.

Antares bun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe