|sâmbătă, octombrie 16, 2021
  • Follow Us!

Noua versiune Fiat Ducato NGV în 2020 

Fiat CNG

 

La începutul anului 2020, va fi comercializată o nouă versiune Fiat Ducato alimentat cu gaz natural pentru vehicule (NGV). Noul motor de trei litri, dezvoltă o putere de 136 CP și are o autonomie maximă de 400 de kilometri.

Ducato 140 Natural Power beneficiază, de asemenea, de îmbunătățiri în întreaga gamă: noul motor respectă standardul Euro 6, sistemul „start and stop”, alternator cu sistem „smart-charging”, gestionarea mai eficientă a combustibilului prin sistemul „electronic fuel management” și transmisia automată cu nouă trepte. Nici sistemul “driving aids” nu a fost uitat: asistare pentru monitorizarea punctelor oarbe, detectarea vehiculelor care se apropie și a obstacolelor din spate în timpul manevrelor, sistemul de asistență la frânarea de urgență (EBA), etc.

Mai precis, noul motor alimentat cu gaze naturale dezvoltă 136 CP la 2730 rpm și un cuplu maxim de 350 Nm la 1500 rpm. În plus, acum este posibil să adăugați rezervoare suplimentare pentru a crește autonomia până la 400 de kilometri.

Sursa: https://www.gnvmagazine.com/en/nueva-version-del-fiat-ducato-gnv-en-2020-2/

 

În România, Denisson Energy, firmă membră a grupului Antares, și Asociația Gazului Natural pentru Vehicule NGVA România dezvoltă proiectul CNG România, care vizează implementarea a 9 stații de alimentare a vehiculelor cu gaz natural comprimat (CNG ) de-a lungul coridoarelor pan-europene.

Proiectul, în valoare de 5,2 milioane de EUR, este derulat în cadrul programului CEF al Agenției pentru Inovație și Rețele (INEA) a Comisiei Europene și este cofinanțat de Uniunea Europeană cu 85% din valoarea acestuia.

Detalii despre proiect și stadiile de implementare puteți găsi accesând www.cngromania.eu.

Notă: Responsabilitatea privind această publicație revine integral autorului. Uniunea Europeană nu este responsabilă pentru modul în care sunt utilizate informațiile publicate.

Antares bun

Leave a Response