NGVA Europe lansează Catalogul vehiculelor cu gaze naturale din 2019

joi, 7 noiembrie 2019

 

NGVA Europe a lansat catalogul său pentru vehicule cu gaze naturale din 2019, care include date comparabile și o imagine de ansamblu cuprinzătoare despre 68 de vehicule disponibile pe piața europeană.

Astăzi, peste 1,4 milioane de vehicule cu gaze naturale (NGVs) circulă pe drumurile europene. Aceste vehicule sunt sprijinite de o vastă rețea europeană de 3.665 de stații de alimentare cu gaz natural comprimat (CNG) și 214 stații de alimentare cu gaz natural lichefiat (GNL). Atât flota de vehicule, cât și rețeaua de stații se extind constant în toată Europa.

Andrea Gerini, secretar general NGVA Europe, a comentat: „Catalogul din 2019 confirmă rolul major al gazelor pe diferitele segmente ale pieței mobilității europene. Datorită realizării modelului de economie circulară, tehnologia CNG și GNL pot reduce emisiile de gaze cu efect de seră cu până la 95%, reprezentând un atu important pentru mediul nostru și industria internă. "

Gazul natural reprezintă un confort de transport, de asemenea, cu niveluri de zgomot mai mici cu până la 50% mai puțin în comparație cu motorina. În același timp, NGVs sunt soluții accesibile, capabile să sprijine atât mobilitatea personală, cât și transportul de marfă.

Catalogul este disponibil pentru descărcare aici: https://www.ngva.eu/wp-content/uploads/2019/08/NGVA-Europe_VehicleCatalogue_2019.pdf

Sursa: https://www.gnvmagazine.com/en/ngva-europe-lanza-el-catalogo-de-vehiculos-de-gas-natural-2019-2/

 

În România, Denisson Energy, firmă membră a grupului Antares, și Asociația Gazului Natural pentru Vehicule NGVA România dezvoltă proiectul CNG România, care vizează implementarea a 9 stații de alimentare a vehiculelor cu gaz natural comprimat (CNG ) de-a lungul coridoarelor pan-europene.

Proiectul, în valoare de 5,2 milioane de EUR, este derulat în cadrul programului CEF al Agenției pentru Inovație și Rețele (INEA) a Comisiei Europene și este cofinanțat de Uniunea Europeană cu 85% din valoarea acestuia.

Detalii despre proiect și stadiile de implementare puteți găsi accesând www.cngromania.eu.

Notă: Responsabilitatea privind această publicație revine integral autorului. Uniunea Europeană nu este responsabilă pentru modul în care sunt utilizate informațiile publicate.

Antares bun

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe