|vineri, decembrie 2, 2022
  • Follow Us!

Municipalitatea bulgară Grabovo semnează acordul pentru achiziționarea a 8 autobuze CNG 

autobuze CNG

 

Primăria Orașului Gabrovo din Bulgaria a declarat că a semnat un acord de 3,16 milioane de leva(1,79 milioane USD / 1,62 milioane euro) cu industria auto din Bulgaria pentru achiziționarea a opt autobuze care funcționează pe gaz natural comprimat (CNG) pentru nevoile sistemului său de transport  public.

Proiectul beneficiază de finanțare din partea Uniunii Europene în cadrul programului operațional “Regiuni în creștere 2014-2020”, a comunicat municipalitatea Gabrovo într-o notificare.

Contractul a fost semnat in data de 12 septembrie 2019. Șase companii au depus oferte în procedura de atribuire a contractului.

Sursa: https://www.gnvmagazine.com/en/municipio-bulgaro-de-gabrovo-firma-acuerdo-para-la-compra-de-8-autobuses-a-gnc-2/

 

În România, Denisson Energy, firmă membră a grupului Antares, și Asociația Gazului Natural pentru Vehicule NGVA România dezvoltă proiectul CNG România, care vizează implementarea a 9 stații de alimentare a vehiculelor cu gaz natural comprimat (CNG ) de-a lungul coridoarelor pan-europene.

Proiectul, în valoare de 5,2 milioane de EUR, este derulat în cadrul programului CEF al Agenției pentru Inovație și Rețele (INEA) a Comisiei Europene și este cofinanțat de Uniunea Europeană cu 85% din valoarea acestuia.

Detalii despre proiect și stadiile de implementare puteți găsi accesând www.cngromania.eu.

Notă: Responsabilitatea privind această publicație revine integral autorului. Uniunea Europeană nu este responsabilă pentru modul în care sunt utilizate informațiile publicate.

Antares bun

Leave a Response