Mircia Gutau aduce ramnicenilor CEA MAI BUNA VESTE A ANULUI: 17 străzi din Râmnic vor fi asfaltate printr-un proiect finanţat de MDRAP

sâmbătă, 2 noiembrie 2019

Un număr de 17 străzi din Râmnic, însumând circa 18,5 kilometri, vor fi asfaltate pe fonduri guvernamentale, municipalitatea urmând să semneze contractul de finanţare, în valoare de 13,4 milioane de lei, cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice săptămâna viitoare, a anunţat, vineri, primarul Mircia Gutău.

Edilul şef al municipiului a precizat că printre străzile prinse în acest proiect se află principalele artere de circulaţie din oraş, inclusiv Calea lui Traian, care va fi asfaltată pe toată lungimea.

'Pe data de 8 noiembrie, la Bucureşti, la Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză, am primit invitaţia să luăm contractul ceea ce ne garantează că vom avea cele 134 de miliarde de lei pentru asfaltare. Sunt prinse 17 străzi - str. Calea lui Traian, de sus până jos, str. Nicoale Titulescu, str. Nicoale Bălcescu, bd. T. Vladimirescu, str. Dacia, bd. Tineretului, str. Remus Belu, str. Crişana, str. Libertăţii, str. M. Eminescu, str. Bâlciului, str. Intrarea Sudului, str. General Magheru, str. Ferdinand I, str. Daniil Ionescu, strada Maior V. Popescu şi Splaiul Independenţei.

Suprafaţa care a fost scoasă la licitaţie este de 18,5 kilometri, adică o suprafaţă totală de asfaltat de 199.500 metri pătraţi', a declarat Gutău. El a menţionat că lucrările vor începe chiar din această lună, fiind semnat deja şi contractul cu firma care va realiza aceste lucrări, prima stradă pe care se va turna asfalt nou urmând să fie strada Crişana.

'Noi nu am mai stat după semnarea contractului de finanţare şi am făcut deja licitaţia care a fost câştigată de firma Strabag. (...)Sunt convins că vom începe să asfaltăm chiar pe data de 10 noiembrie, cu strada Crişana, pe acest proiect. E un lucru foarte bun şi sunt convins că până în decembrie, dacă ne va ajuta şi timpul, vom putea să mai asfaltăm şi alte câteva străzi, în această operaţiune fiind incluse şi ridicarea gurilor de canal şi trasarea, deci în întregime ca să fie aşa cum trebuie', a mai spus Gutău, informează Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe