Liga Femeilor Creștine Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului premiază excelența

miercuri, 27 noiembrie 2019

Membrele Ligii Femeilor Creștine Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului au desfășurat marți, 19 noiembrie, o nouă acțiune. De această dată, beneficiar a fost un elev de la Colegiul Național Gib Mihăescu din Drăgășani, care a avut un rezultat deosebit la Olimpiada Internațională „Științele Pământului”, care a fost organizată în Coreea de Sud.  

Liga Femeilor Creștine Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului au organizat această acțiune în semn de apreciere și recunoaștere pentru performanța de excepție realizată de Petrișor Ciaușescu, elev în clasa a XII-a la Colegiul Național Gib Mihăescu din Drăgășani, la cea de-a XIII-a ediție a Olimpiade Internaționale „Știintele Pământului”, care a avut loc în perioada 26 august-3 septembrie în acest an, la Daegu, Coreea, unde a obținut medalia de aur. Totodată, această recunoștință a fost arătată și pentru multe alte rezultate deosebite obținute la concursurile naționale și internaționale. În acest sens, membrele Ligii Femeilor Creștine Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului, împreună cu oameni cu suflet mare, au reușit să-i facă o mare bucurie, prin dăruirea unui laptop la care visa de multă vreme, dar condiția modestă a familiei nu a permis această achiziție.

Petrișor se pregătește pentru examenul de Bacalaureat și pentru admiterea la Facultatea de Medicină, fiind susținut și ajutat de minunatele cadre didactice din cadrul Colegiului, doamna directoare prof. Ana Nițoiu, prof. Adriana Brebeanu, prof. Iacob Constantin, prof. Ion Dumitrașcu, prof. Ludmila Ciurduc, care au contribuit la formarea și orientarea tânărului spre a-și descoperi talentul și a-și croi drumul în viață. De asemenea, în semn de recunoștință, Asociația Liga Femeilor Creștine Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului le-a oferit diplome de apreciere și prețuire pentru activitatea pe care o desfășoară cu multă dragoste și profesionalism și pentru colaborarea în realizarea acestei acțiuni cu o mare încărcătură emoțională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe