|marți, ianuarie 18, 2022
  • Follow Us!

Individ din Ghioroiu, prins după ce a ucis cu sânge rece peste 100 de animale și a bătut zdravăn doi tineri 

Catuse

Un individ din Vâlcea a fost încarcerat după ce a ucis cu sânge rece peste 100 de animale și snopit în bătaie doi bărbați. Pentru faptele sale, bărbatul de 29 de ani fusese condamnat la doi ani și jumătate de închisoare.

Individul prins de polițiști este din comuna Ghioroiu și a incendiat o stână în care se aflau peste 100 de animale, a omorât un câine și bătut doi bărbați, relatează gazetavalceana.ro. „În fapt, în cursul lunii martie a anului 2019, acesta a agresat fizic doi tineri de 27 respectiv 28 de ani, aceștia necesitând îngrijiri medicale. Totodată l-a amenințat pe unul din ei cu incendierea stânei pe care o deține, lucru pe care l-a făcut, acesta a incendiat stâna în interiorul căreia se aflau peste 100 de animale, diferite specii, acestea fiind carbonizate, de asemenea a ucis un câine și a rănit un altul. Tânărul a fost încarcerat la un penitenciar de pe raza județului Argeș” – au precizat reprezentanții IPJ Vâlcea. Potrivit polițiștilor, el a fost condamnat pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, distrugere, uciderea animalelor cu intenție și rănirea și schingiuirea animalelor. În plus, a primit și 3000 lei amendă penală pentru săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe.
Citeşte întreaga ştire: Individ din Vâlcea, prins după ce a ucis cu sânge rece peste 100 de animale și a bătut zdravăn doi tineri

Leave a Response