|joi, octombrie 28, 2021
 • Follow Us!

GREVA GENERALA la CET Termoficare! Populatia municipiului Ramnicu Valcea risca sa ramana fara caldura in prag de iarna! 

greva

SITUATIE EXPLOZIVA LA CET TERMOFICARE!

Populatia municipiului Ramnicu Valcea risca sa ramana fara caldura in prag de iarna! Se pregateste o GREVA GENERALA, prin care se va STOPA furnizarea agentului termic in apartamentele ramnicenilor! Noi, angajatii CET Termoficare, de la muncitor pana la inginer, suntem de-a dreptul revoltati de ultimele numiri POLITICE in functii de conducere, operate la agentul economic – se arata intr-o adresa primita la redactie si semnata de aproape toti angajatii societatii.

Primim, iata, semnale ca factorul politic isi impune punctul de vedere ABUZIV si ILEGAL in defavoarea angajatilor profesionisti si de buna credinta din CET Termoficare! Cand este numit sef un INCOMPETENT este firesc ca adevaratii profesionisti sa se REVOLTE! Presiunile exercitate asupra administratorului judiciar si asupra conducerii executive a CET Govora vor ajunge in curand pe masa procurorilor DNA. Noi, salariatii, suntem nemultumiti de imixtiunile politicului in activitatea CET Termoficare! – se mai mentioneaza in aceeasi adresa.

Ziarul de Valcea sustine PROFESIONISTII, nu politrucii, INDIFERENT DE CULOAREA POLITICA!!!

Suntem siguri ca administratorul judiciar va lua deciziile corecte, acum in cel de-al 12-lea ceas, pentru a se evita o situatie grava fara intoarcere pentru societatea aflata in insolventa!

Tiberiu Pirnau

One Response to GREVA GENERALA la CET Termoficare! Populatia municipiului Ramnicu Valcea risca sa ramana fara caldura in prag de iarna!

 1. Laurian C.

  Iar o sa ajunga iliesti si pasati mari specialisti in taiatul frunzei la ciini?
  S-a crezut ac , odata cu obtinerea “guvernului mei” si numirea betivului la virful bucatelor nu se va proceda de maniera asta. Sau prostii “galben portocalii” nu vor fi prosti destul daca nu vor fi cocoicati pe functii remunerate gras. Bai sa fie! Ce s-a acuzat la ciuma rosie copiaza intocmai oamenii lui sica mandolina.
  Intrebarea care se pune este urmatoarea. Ce face presedintele CJ actionajul majoritar al CET Govora? Sau tocmai de aceea a stat cuminte in campania electorala pentru turul 2 ca sa nu deranjeze si sa nu sa se schimbe si amjoritatea la CJ? Ca , jegurile aldiste ale lui zoaie tache abia asteapta sa puna botul, la o tradare , dupoa .uia primita de la Costi cel dolofan.
  Vom trai si vom vedea , dupa care vom trage concluziile. Dar bine nu va fi. Santa Klaus este in expansiune si mai vrea ceva case. Dar nu de marcat. El primeste totul moaca ca , doar asa sint pomanagiii.

   

Leave a Response