Formă extremă de protest în urma unui accident mortal la Caineni!

luni, 25 noiembrie 2019

 

Accident mortal pe DN 7 / E 81, pe Valea Oltului, la Robeşti - Câineni, în Vâlcea: călcat pe trecerea de pietoni şi protest ad-hoc al localnicilor; Foto Adevărul Un nou accident rutier s-a soldat cu moartea unui om sâmbătă seara, pe Valea Oltului. Este al treilea accident mortal produs, în nici o lună, în zona Robeşti - Câineni, din judeţul Vâlcea.

Sătui să tot fie victime în „capcana morţii” de pe DN 7 / E81, sătui de incompetenţa autorităţilor, a celor de la drumuri naţionale şi a tuturor celor care răspund sub o formă sau alta de siguranţa pe drumurile publice, zeci de localnici din Câineni - Vâlcea au ieşit sâmbătă seara, 23 noiembrie, să protesteze pe Valea Oltului, în judeţul Vâlcea. Un clip cu acest moment a devenit rapid viral pe Facebook. Totul s-a întâmplat după ce, sâmbătă seară, încă un localnic şi-a pierdut viaţa pe trecerea de pietoni de la Robeşti. În jurul orei 19.00, un autoturism a lovit un pieton, motiv pentru care tot traficul a fost blocat. Victima era un bărbat de 71 de ani din localitate. Şoferul este din judeţul Olt, iar la ora la care a comis accidentul se îndrepta spre casă. Circulaţia a fost reluată după mai bine de o oră şi jumătate de la producerea incidentului.

Video: https://www.facebook.com/mirela.sporis/videos/1327027870792659/?t=4

Exasperaţi de atâtea accidente mortale, în mai puţin de o lună, localnicii au organizat un protest ad-hoc. Au ieşit pe drumul naţional, în zona trecerii de pietoni - loc în care şi-au găsit sfârşitul trei oameni. Protestatarii au traversat strada, într-un du-te vino continuu, în speranţa că prin gestul lor disperat îi vor face pe şoferii care tranzitează zona să conştientizeze existenţa trecerii de pietoni şi să circule cu prudenţă.

Citeste mai mult: adev.ro/q1glk7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe