Cum să te îmbraci ca un hipster: 4 idei cool

joi, 21 noiembrie 2019

 

În general, stilul vestimentar pentru hipsteri este alcătuit din haine cu aspect vintage. Majoritatea pieselor vestimentare le poți recunoaște ușor deoarece sunt diferite de ceea ce înseamnă modă sau noutate în ziua de azi. Totuși, pentru a crea o ținută demnă de un hipster, trebuie să depui efort. Iată câteva idei prin care să faci totul mai ușor!

1.Cămașa flanel

Orice bărbat interesat în a se îmbrăca ca un hipster are nevoie de această piesă vestimentară în garderobă! Flanelul este o țesătură moale, obținută din lână pieptănată sau bumbac, iar cămășile alcătuite din acest material sunt fine la atingere, foarte călduroase și conțin deseori imprimeuri.  Carourile în roșu și negru sunt cel mai des întâlnite, deoarece acestea reprezintă modelul Buffalo check, produs în 1850 pentru stilul lumberjack. Totuși, poți opta și pentru alte variante în tonuri neutre, precum gri sau bleumarin. Iar dacă vrei ceva mai interesant, alege un ton subtil de verde sau albastru. Încearcă să porți această cămașă alături de piese vestimentare simple, deoarece vei atrage destul de multă atenție.

 

Vrei să creezi ținute mai interesante? Folosește-te de layering! Pentru a putea face acest lucru corect, trebuie să ții cont de cromatica, materialul și textura hainelor. Poartă sub cămașă un tricou în V deschis la culoare deoarece acesta te va ajuta să creezi contrast. Iar dacă ai nevoie de o ținută de iarnă, poți purta deasupra un pulover, o geacă de blugi și încă o geacă groasă.

2.Blugii skinny

Deși majoritatea stilurilor vestimentare necesită blugi care să vină drepți pe picior, în acest caz lucrurile sunt diferite. Ca și hipster, ai nevoie de blugi skinny, care să-ți facă piciorul subțire. Cumpără două perechi simple, pe negru și albastru! Pe lângă acestea, poți adăuga mai târziu și blugi cu tăieturi sau în nuanțe prespălate. Iar dacă vrei să porți alt tip de pantaloni, poți alege ceva de dimensiuni largi, precum pantalonii de jogging sau șalvarii pentru bărbați.

3.Încălțămintea înaltă

În trecut, una dintre cele mai populare tipuri de încălțăminte pentru stilul hipster erau tenișii Converse. În ziua de azi însă, această regulă nu mai este valabilă și ar fi bine să alegi altă opțiune. În principiu, cu o pereche de încălțăminte înaltă din pânză, precum pantofii sport bărbătești de la etopsport.ro, nu vei da greș. Negru e culoarea cea mai sigură dar poți alege și o nuanță precum roșu sau verde deoarece asta te va ajuta să te diferențiezi de multe persoane. Același lucru e valabil și pentru încălțămintea cu diferite imprimeuri. Dacă vrei ceva mai simplu, alege o pereche de ghete din piele, cizme, bocanci sau botine de cowboy. Și nu uita că pantofii vintage joși sunt și ei o variantă!

4.Ochelarii de hipster

Acești ochelari sunt asemănători cu cei Wayfarers și îi recunoști prin faptul că au forma pătrată. Hipsterii îi poartă de obicei pe negru și îi consideră o semnătură pentru subcultura lor. Chiar dacă n-ai barbă, acești ochelari sunt suficienți pentru a transmite oamenilor ce fel de persoană ești. De asemenea, te vor avantaja în cazul în care ai fața rotundă. Pe lângă acest accesoriu, poți adăuga în garderobă și o eșarfă, bretele, borsetă, pălărie sau diferite bijuterii.

Cum să fii un hipster

Hipsterii poartă în general haine care au un aspect diferit de ceea ce înseamnă modă sau branduri de lux. Deși îmbrăcămintea pentru această categorie de persoane a fost reinventată de-a lungul timpului de numeroase companii, piesele clasice precum cămașa flanel, blugii skinny și ochelarii pătrați încă au aceeași importanță. De aceea, nu uita să le adaugi și tu în garderobă. Pe lângă acestea, poartă pantofi sport înalți și folosește-te de layering! Respectând regulile de mai sus vei putea și tu să te îmbraci ca un hipster fără să dai greș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe