|luni, octombrie 25, 2021
  • Follow Us!

Contribuabilii valceni vor primi clarificări pentru aplicarea unitară a noutăţilor legislative fiscale 

finante

 

 

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vâlcea informează contribuabilii interesaţi că, în data de 28.11.2019, ora 15.00, organizează la sediul instituţiei din Rm.Vâlcea, str. General Magheru nr. 17, Sala mare, o întâlnire de lucru având pe ordinea de zi:

– modificări legislative cu incidenţă fiscală în luna noiembrie;

–  acordarea şi tratamentul fiscal al biletelor de valoare;

– incidenţa legală a nedotării cu aparate de marcat electronice fiscale;

– serviciile electronice oferite de A.N.A.F (Spaţiul Privat Virtual şi Depunere on-line ): avantajele utilizării serviciilor electronice, modalitatea de accesare şi utilizare a serviciilor electronice.

Contribuabilii interesaţi să participe la întâlnire se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând următorul link: https://www.anaf.ro/asistpublic/, selectând Categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, Subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.

Informaţii privind data, locul de desfăşurare a întâlnirilor şi subiectele puse în dezbatere la sediul A.J.F.P Vâlcea se pot obţine prin intermediul CallCenter-ului A.N.A.F. apelând numărul de telefon 031.403.91.60 sau prin accesarea listei întâlnirilor disponibile la următorul link:

https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm.

Leave a Response