Constantin Radulescu: Refacerea podului de la Bărbătești, pe ultima sută de metri!

sâmbătă, 23 noiembrie 2019

 

Lucrările de reabilitare a podului de la Bodești, din comuna Bărbătești, se apropie de final. Se lucrează într-un ritm alert și am verificat personal acest obiectiv de investiții pentru că ne dorim inaugurarea lui pe data de 1 Decembrie, de Ziua Națională a României.

Investiția este de o complexitate foarte mare, lucrările implicând demolarea vechiului pod și construirea unuia nou, fără a fi întreruptă circulația.

În cursul zilei de ieri, am fost prezent și pe DJ 646 B, unde lucrările se află în plină execuție. S-a turnat primul strat de asfalt pe toata lungimea drumului (13,9 km) iar, în această perioadă, se toarnă placa de suprabetonare la podul de la Mănăstrirea dintr-un Lemn.

Totodată, am fost la Mănăstirea Bistrița, unde suntem în operațiunile pregătitoare pentru asfaltarea unei porțiuni de un kilometru de la mănăstire înspre carieră.

Ne dorim ca toți cei care vizitează lăcașul de cult să poată parcurge această distanță în condiții de siguranță și fară să mai întâmpine dificultăți în trafic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe