|miercuri, octombrie 20, 2021
  • Follow Us!

Constantin Radulescu: Județul Vâlcea, promovat la Târgul de Turism al României! 

65D0BF8E-4487-442E-8C29-51AB01814407-715x400

Comunicat de presă

Păstrând tradiția ultimilor ani, Consiliul Județean Vâlcea participă și la această ediție de toamnă a Târgului de Turism al României, eveniment care se desfășoară în perioada 14-17 noiembrie 2019, la București.

Sâmbătă, 16 noiembrie, cei interesați de oferta turistică a județului Vâlcea au fost întâmpinați și au putut primi detalii chiar de la președintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Sub genericul „Vâlcea, județul turismului total!”, Consiliul Județean Vâlcea, prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Vâlcea, își propune promovarea zonelor de atracție turistică, a serviciilor, precum și a produselor tradiționale:

„Dacă anul trecut l-am avut în prim plan pe marele voievod Mircea cel Bătrân, anul acesta am schimbat conceptul și avem un stand cu totul special. Pentru că tot vorbim despre satul românesc, am reprodus o culă, asemenea Culei Bujoreanu de la Muzeul Satului, unul dintre principalele obiective turistice din zonă. Am pregătit expoziții, un concert, dar și multe alte surprize. Vom promova Vâlcea, cel mai frumos județ din România, dar și un concept nou pe care eu l-am lansat: Vâlcea, județul turismului total! De ce? Pentru că turiștii pot alege ca destinație de vacanță județul Vâlcea, în orice perioadă a anului. Relieful, istoria, muzeele, mănăstirile creează unicitate județului Vâlcea, oferind oportunitatea turismului total” – Constantin Rădulescu, președinte Consiliul Județean Vâlcea.

Compartimentul de Relații Publice din cadrul CJ Vâlcea

Leave a Response