|marți, octombrie 19, 2021
  • Follow Us!

Constantin Radulescu: 5 milioane lei pentru întreținerea și reparația drumurilor județene 

Constantin Radulescu CJ

În ședința ordinară de astăzi, 18 noiembrie 2019, consilierii județeni au aprobat rectificarea bugetului propriu și a Programului lucrărilor de întreținere și reparații drumuri și poduri județene, pe anul 2019.

La propunerea președintelui Constantin Rădulescu, aleșii județeni au aprobat și alocarea sumei de 5 milioane lei (50 miliarde lei vechi), fonduri ce vor fi folosite pentru turnarea de covoare asfaltice, reparații poduri, dar și pentru lucrări de întreținere, pe timp de iarnă, a drumurilor județene.

„Le mulțumesc colegilor consilieri județeni care au susținut propunerea mea și au aprobat alocarea a 50 miliarde lei vechi pentru lucrări de reabilitare a unor sectoare de drum unde traficul rutier se desfășură cu dificultate. În curând, vor începe lucrările de turnare a covorului asfaltic, pentru care a fost alocată cea mai mare parte a acestei sume, respectiv 40 miliarde lei vechi. Printre cele mai importante sectoare de drum pe care se va interveni se numără DJ 676 Cerna- Slătioara- Irimești (2 km), DJ 647 Tătărani- Mihăești- Buleta (2,2 km), DJ 646 Băbeni- Tomșani- Costești- Mănăstirea Arnota(2 km), DJ 605 A Limită județ Gorj-Livezi- Sinești- Milostea (2 km) și DJ 678 B Limită județ Olt- Dănicei- Limită județ Argeș (1 km). Și pentru că suntem aproape de sezonul rece, am alocat 8 miliarde lei vechi, pentru întreținerea, pe timp de iarnă, a drumurilor județene. Ne dorim ca vâlcenii și ceilalți participanți la trafic să circule în condiții de siguranță pe toate drumurile din județul Vâlcea.” – susține președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.
Compartimentul de Relații Publice din cadrul CJ Vâlcea

Leave a Response