Consilierul liberal Gheorghe Folea, putred de bogat: apartamente, case, terenuri, bani în conturi, tablouri, bijuterii si mașini

miercuri, 13 noiembrie 2019

Din declarația de avere a consilierului județean liberal Gheorghe Folea, reiese că acesta a câștigat anul trecut un „mizilic” de 300 milioane de lei vechi de la firma SC Folea Medfam SRL Orlești (plus 115 milioane de lei vechi din indemnizația de consilier județean și 3,6 milioane de lei vechi din închirierea unui... garaj), în comparație cu soția lui, Sanda Folea, care a încasat în 2018 aproape 2 miliarde de lei vechi de la Spitalul Județean Vâlcea, la care se adaugă 146 milioane de lei vechi de la CMI Dr. Folea Sanda. Liberalul Folea nu are bani în conturi, tablouri, bijuterii sau mașini, însă deține un adevărat imperiu imobiliar compus din 6 (șase) locuințe: două case de locuit (în Orlești și Râmnicu Vâlcea), patru apartamente (2 în Râmnicu Vâlcea și câte unul în Cluj Napoca și Baia Mare), fără a mai pune la socoteală și cele trei terenuri intravilane din localitățile Orlești și Râmnicu Vâlcea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Consilierul liberal Gheorghe Folea, putred de bogat: apartamente, case, terenuri, bani în conturi, tablouri, bijuterii si mașini”

  1. Interesant de stiut citi dintre banii investiti in aceste bunuri imobiliare au fost fiscalizati si citi sint din spagi ca la majoritatea celor din mafia galben portocalie.
    Are determinarea ipochimenul sa faca lumina in elucidarea fabuloasei averi sau nu?
    Vorba romaneasca ca , "hotul neprins este negustor cinstit" nu trebuie sa mai fie tolerata de actualii guvernanti condusi de , unul care nu prea vorbeste si celalalt care nu prea gindeste dar le prea mult pileste.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe