BOMBA! Amanta lui Buican, subprefect de Valcea!

vineri, 1 noiembrie 2019

Surse de la varful PNL Valcea dau ca sigura numirea in functia de subprefect al judetului Valcea a amantei fratelui presedintelui PNL Valcea, Cristian Buican. Miscarea va fi pusa in aplicare imediat ce Guvernul PNL va fi validat de Parlament.

Aceasta numire s-ar bate cap in cap cu declaratiile sforaitoare ale deputatului liberal: Niciun cetăţean român corect şi cinstit nu trebuie să se teamă de vreo măsură pe care PNL o va lua la Guvernare. În schimb, reprezentanţilor PSD şi "împingătorilor" plătiţi din bani publici trebuie să le fie frică că noul Guvern va demasca toate ilegalităţile făcute de reprezentanţii PSD de la nivel central şi judeţean din ultimii ani, vor face publice toate contractele pe bani publici date firmelor de partid şi vor arăta românilor toate angajările ilegale din ultimii ani, toate pilele, amantele şi lipitorii de afişe angajaţi de reprezentanţii PSD în instituţiile de stat.

BOMBA! Scandal sexual la PNL Valcea! In rolul principal, fratele presedintelui Cristian Buican!

150666_234890646643903_753082643_n

Scandal sexual la PNL Valcea! Mihai Buican, fratele presedintelui PNL Valcea, Cristian Buican, traieste o poveste de dragoste cu nevasta unui director de la… CET Govora. Mihaela (ce coincidenta – pe amanta lui Mihaita o cheama la fel ca pe prietena lui Cristica) este o fosta directoare PNL pe la doua institutii publice judetene.

Mihai Inima Zburdalnica a intrat in luna oarba si este indragostit lulea de domna B. Pe surse am aflat ca unul dintre cuibusoarele de nebunii ar fi chiar sediul PNL. Sotul inselat il cauta zi si noapte pe Mihaita Iubaretul pentru o… discutie! Buummmm!!!

Agentia LOL

NR – Informatorii nostri de langa iatacul buicanesc ne-au adus la cunostinta ca duduia este libera de contract, procesul de divort incheindu-se la sfarsitul lunii septembrie 2019. Mihaita inca mai ezita si joaca la doua… capete (familist si fluturas!).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe