AVANSĂRI ÎN GRAD LA INSPECTORATUL JUDEȚEAN DE POLIȚIE VÂLCEA

sâmbătă, 30 noiembrie 2019

 

Cu ocazia Zilei Naționale a României, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au fost avansați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.

În cursul zilei de vineri, 29 noiembrie a.c., în cadrul unei şedinţe festive prilejuite de sărbătorirea, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, a Zilei Naţionale a României, 1 Decembrie, poliţiştii merituoși au fost înaintaţi în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.

În acest cadru, șeful Inspectoratului de Poliție Județean, comisar de poliție Ovidiu-Sorin Oara, a dat citire mesajului Inspectorului General al Poliției Române, chestor principal de poliție Vasilescu Ion Liviu, și a aprobat avansarea în gradul profesional următor, la îndeplinirea stagiului minim, a poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea care îndeplineau condiţiile legale. Astfel au fost avansați înaintea îndeplinirii stagiului minim 10 ofițeri și 9 agenți de poliție. De asemenea, a fost prezentată dispoziția inspectorului șef, cu aprobarea ministrului afacerilor interne, de avansare în gradul profesional următor, cu excepția îndeplinirii a jumătate din stagiul minim pentru 3 agenți de poliție care s-au remarcat prin activitatea profesională depusă în ziua de 20 noiembrie a.c..

Toți polițiștii avansați au fost felicitați de conducerea inspectoratului .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe