(VIDEO) Theodor Paleologu: E o teribilă ironie a sorții că Guvernul stă la mâna lui Ponta

luni, 21 octombrie 2019

Theodor Paleologu, în contextul formării Guvernului: E nevoie de foarte mare prudență

Partidul Mișcarea Populară ar trebui să susțină Guvernul Orban, dar e nevoie de foarte multă prudență. Iată ce spune la RFI candidatul PMP la Președinție, Theodor Paleologu. El deplânge faptul că formarea viitorului Executiv depinde în mare măsură de Pro România.

Theodor Paleologu subliniază o ironie a sorții, în contextul formării Guvernului Orban: ”Vă dați seama ce ironie: în 2014 am votat Iohannis nu de dragul lui Iohannis, ci ca să scăpăm de Ponta, iar după cinci ani ne trezim iarăși cu Ponta în postură de mare mahăr, de broker de putere, el e omul care trage toate sforile (...). Mi se pare o teribilă ironie a sorții să ne trezim cu același Victor Ponta de care am vrut să scăpăm”.

 

Theodor Paleologu vorbește despre formarea Guvernului la minutul 28,50:

 

Candidatul PMP la Președinție crede că Partidul Mișcarea Populară ar trebui să susțină Guvernul Orban, dar atrage atenția că e nevoie de multă prudență: ”Nu e treaba mea să fac recomandări, tocmai pentru că nu sunt membru PMP (...). Cred că e nevoie de foarte mare prudență. Cred pe de altă parte că România are nevoie de un Guvern. PMP-ul cred că trebuie să susțină acest Guvern, eventual, de ce nu, să intre în Guvern, dar, atenție, stăm la mâna lui Ponta, asta e realitatea”.

Material de campanie electorala, comandat de Organizatia Judeteana a PMP Valcea, cod AEP nr. 31190006, executat de SC Rebedit SRL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe