Un bebeluș mort, găsit de polițiștii din Vâlcea într-o găleată. A murit asfixiat cu un ciorap în gură

duminică, 20 octombrie 2019

Un bebeluș mort, găsit de polițiștii din Vâlcea într-o găleată. A murit asfixiat cu un ciorap în gură Un bebeluș decedat a fost găsit de polițiști în apartamentul în care locuia mama sa, în Vâlcea. Cadavrul micuțului era aruncat într-o găleată și acoperit cu câteva haine.

Oamenii legii au ajuns în apartament după ce au fost alarmați de medici. Doctorul din Brezoi a sunat la Poliție după ce la spital a ajuns o femeie care născuse recent. Medicul i-a pus diagnosticul de „retracţie de placentă” și a trimis-o la spitalul din Vâlcea pentru a fi operată, relatează Mediafax. În lipsa nou-născutului, anchetatorii au făcut mai multe verificări, stabilind că femeia locuieşte singură într-un apartament al iubitului ei, plecat la muncă în străinătate. Când au intrat în apartament, polițiștii au găsit în baie, sub mai multe haine, cadavrul unui băieţel nou-născut, într-o găleată. Potrivit gazetavalceana.ro, micuțul ar fi murit asfixiat, cu un ciorap îndesat în gură Mama este acuzată de ucidere ori vătămare a nou-născutului, urmând ca încadrarea să fie stabilită după efectuarea necropsiei.
Citeşte întreaga ştire: Un bebeluș mort, găsit de polițiștii din Vâlcea într-o găleată. A murit asfixiat cu un ciorap în gură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe