|luni, septembrie 26, 2022
  • Follow Us!

Sparle si soparle, 17.10.2019 

soparla-cu-volanas
  • În atenția Poliției Locale și a Biroului Electoral Județean Vâlcea! În chiar prima zi a campaniei electorale, oamenii deputatului liberal Buican si ai useristului Adrian Gheorghiu au rupt mai multe afișe electorale din Râmnic (cu precădere din zona Cina Ostroveni) ale candidatului PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă. Știm că toate panourile electorale din oraș sunt supravegheate prin sistem video, astfel că nu va fi greu poliției să identifice făptașii. Tot în prima zi de campanie electorală, PNL a anunțat cu emfază că a declanșat campania electorală în Râmnicu Vâlcea, întreaga suflare liberală fiind prezentă pe străzile urbei pentru a împărți pliante cu Iohannis, numai unul a lipsit de la apel: „inegalabilul, nemuritorul, cârmaciul, conducătorul vizionar, strategul genial, neobositul erou, ctitorul de geniu, fiul luminat al patriei Cristiaaaaaaaan Buicaaaan”.

 

  • Prin Hotărârea nr. 788/2019, Consiliul Superior al Magistraturii a decis delegarea în funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia de urmărire penală şi criminalistică, a doamnei Silvia Florina Popa, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, începând cu data de 1 octombrie 2019. Silvia Florina Popa are o vechime de 20 de ani şi 9 luni în funcţia de procuror şi grad corespunzător Parchetului de pe lângă Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Conducerea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti a exprimat deja aviz pozitiv delegării doamnei Silvia Florina Popa, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, în funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

 

  • Zilele trecute, prefectul Florian Marin a avut o întâlnire cu inspectorii șefi și inspectorii șefi adjuncți de la Poliție, Jandarmerie și ISU, precum și cu șefa Secției Drumuri Naționale Vâlcea și directorul general al RAJDP Vâlcea. În cadrul întâlnirii, au fost abordate două subiecte de actualitate. Primul s-a referit la pregătirile și stocul de materiale de iarnă pe care SDN Vâlcea și RAJDP trebuie să le aibă pe perioada sezonului rece 2019-2020. Patru echipe de la Instituția Prefectului și ISU Vâlcea vor verifica în perioada următoare stocul de materiale antiderapante atât de la societățile menționate, cât și din teritoriu. A doua problemă s-a referit la asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică și de respectare a legislației, pe perioada campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale.

Leave a Response