Sparle si soparle, 14.10.2019

duminică, 13 octombrie 2019
  • Din declarația de avere a directorului general al SC Apavil SA, Gigi Preduș, aflăm că are un salariu lunar net la societate de circa 2.000 euro, dar acestea nu sunt singurele venituri pentru că mai este director și la SC Parc Ind Vâlcea SA (de unde a încasat anul trecut suma de 230 milioane de lei vechi) și din consultanță tehnică la fima SC Romigap Servicii SRL (de unde a ridicat în 2018 suma de 63 milioane de lei vechi). Gigi Preduș a mai acordat consultanță tehnică și la firma „Preduș Gigi Întreprindere Individuală”, dar nu a realizat nici un beneficiu financiar anul trecut. Managerul SC Apavil SA mai deține un teren și o vilă în comuna Mihăești, un autoturism Volkswagen Tiguan din anul 2014, însă nu mai are bani în conturi, bijuterii, tablouri, plasamente sau chiar credite contractate la bănci.

 

  • Compania NEPI Rockcastle a anunţat extinderea investiţiilor din ţară prin dezvoltarea unor proiecte rezidenţiale adiacente mall-urilor din mai multe oraşe din țară, inclusiv în Râmnicu Vâlcea, unde deține „Shopping City Râmnicu Vâlcea”, se anunţă într-un comunicat remis presei naționale. Dezvoltările aferente pieţei din ţara noastră au un buget iniţial de investiţii de 83 de milioane de euro şi sunt în prezent în faza de proiectare şi autorizare, urmând să fie realizate într-un interval de la doi până la patru ani. Ca parte a strategiei de dezvoltare pe termen mediu şi lung, noua direcţie de investiţii completează proiectele de proprietăţi cu utilizare mixtă care oferă sinergii cu centrele comerciale.

 

  • Zilele trecute, Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea a aprobat suportarea din bugetul local a costurilor necesare refacerii construcției afectată de execuția lucrărilor la obiectivul de investiții „Arteră de legătură între b-dul Nicolae Bălcescu și b-dul Tineretului, inclusiv rampele aferente pasajului suprateran”, în cuantum de 54.479 lei, precum și a celor datorate nefolosinței spațiului comercial din incinta acesteia, în cuantum de 6.747 lei. Costurile reprezintă despăgubiri pentru lipsa de folosință a imobilului-construcție afectat de realizarea lucrărilor la obiectivul de investiții respectiv. În perioada de desfășurare a lucrărilor la acest obiectiv, s-a constatat că spațiul pentru execuția forajelor pentru realizarea „Pilei 5”, respectiv coloanele și radierul culeei, este insuficient, datorită amplasării pilei în imediata vecinătate a proprietății situate pe b-dul Tudor Vladimirescu nr. 37.

 

  • Consilieri liberali din judetul Valcea anchetati de institutiile statului! Exista indicii clare ca 2 consilieri judeteni PNL, in cardasie cu 2 consilieri municipali si unul de oras din acelasi partid au transformat o institutie de stat in afacere de FAMIGLIE liberala! La aceasta ora echipe ale Procuraturii investigheaza cazul! Tineti aproape – urmeaza o saptamana interesanta pentru PNL Valcea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe