Sparle si soparle, 03.10.2019

miercuri, 2 octombrie 2019
  • De mai mulți ani, locuitorii comunei Bujoreni sunt nemulțumiți că primăria nu a rezolvat nici până astăzi problema acută a trotuarelor care ar fi trebuit amenajate în totalitate pe marginea drumului național DN7. Drept urmare, pietonii sunt OBLIGAȚI să meargă pe lângă drumul DN 7, o arteră europeană intens circulată, la o... palmă de TIR-uri și alte mașini care merg în viteză, expunându-se mereu la accidente rutiere grave. Ultimul accident a avut loc la Bujoreni chiar zilele trecute, când o bătrână a fost lovită de un TIR. Femeia de 70 de ani, din Bujoreni, traversa strada pe trecerea de pietoni în momentul în care a fost acroșată de un autocamion înmatriculat în Argeș. Accidentul a avut loc pe DN7, la km 184+700 m, în zona Gura Văii.
  • Începând cu data de 20 septembrie 2019 Inspectoratul Județean de Jandarmi „General de brigadă Ștefan Buterez” Vâlcea are cu împuternicire ca șef de inspectorat pe domnul colonel Marius Radu. „În numele Instituției Prefectului Vâlcea îi doresc noului inspector șef succes în activitatea managerială și multă putere de muncă, cu speranța unei la fel de bune colaborări instituționale!”, a transmis prefectul Florian Marin.
  • Narcisa Elena Colțos este noua-veche directoare a Direcției Economice din cadrul Primăriei Râmnicului, după ce a candidat singură și... a câștigat concursul. Concret, rezultatul final pentru funcţia publică de conducere vacantă de director executiv la Direcţia Economico-Financiară din cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Râmnicu Vâlcea este următorul: Narcisa Elena Colțos a obținut un punctaj total de 184,4 (94,8 la interviu și 89,6 la proba scrisă). Printre atribuțiile prevăzute în fișa postului pentru funcția de director la Direcţia Economico-Financiară se numără: organizează și răspunde pentru activitatea de ansamblu a direcției și coordonează direct activitatea structurilor funcționale din subordine conform organigramei; urmărește aducerea la îndeplinire a prevederilor legale, de către compartimentele funcționale; urmarește conducerea evidenței operative privind execuția de casa a bugetului local și participă la fundamentarea bugetului local, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe