SI APAVIL SA ÎI DĂ ÎN JUDECATĂ PE CEI VINOVAȚI DE LANSAREA FALSELOR INFORMAȚII PRIVIND ”PRIVATIZAREA” ȘI CREȘTEREA TARIFULUI LA APĂ

luni, 28 octombrie 2019

COMUNICAT DE PRESĂ APAVIL SA

Dezmințire privind o serie de informații vehiculate în spațiul public

Referitor la o serie de informații vehiculate la sfârșitul săptămânii trecute, în spațiul public, postate pe un site, apoi preluate și distribuite de diverse conturi pe Facebook și prezentate drept dezvăluiri despre fuziunea sau preluarea societății Apavil S.A. de către operatorul de apă și canal din județul Argeș, urmând „privatizarea cu un investitor strategic”, de unde ar rezulta și creșterea tarifului la apă, vă comunicăm:

Societatea Apavil S.A. dezminte aceste informații, ele fiind neadevarate, absurde și
manipulative prin modul în care au fost prezentate alături de alte informații care pot fi verificate cu ușurință, încercând astfel să inducă cititorului impresia unui material bine documentat.

Nu există și nu a existat vreun demers, nici măcar intenția, ca Societatea Apavil S.A. să fuzioneze sau să fie preluată.

Cele prezentate în materialul care circulă în mediul online aduc grave atingeri imaginii
societății și influențează negativ proiectele cu finanțare europeană, actuale și viitoare, fapt care determină Societatea Apavil S.A. să se îndrepte, în instanță, împotriva celor care se fac vinovați de conceperea și lansarea acestor neadevăruri sub formă de material jurnalistic.

Dezaprobăm aceste practici de manipulare a populației indiferent de natura intereselor
(politice, economice etc) care stau în spatele lor și dorim să asigurăm utilizatorii serviciilor noastre din întregul județ că principalele obiective ale Societății Apavil S.A. sunt atât îmbunătățirea continuă a serviciilor pe care le oferă, furnizarea apei potabile la standardele impuse de Uniunea Europeană, cât și creșterea gradului de confort al locuitorilor județului prin extinderea rețelelor de apă și canal.

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS – MEDIA AL SOCIETĂȚII APAVIL S.A.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe